کارشناسان کشاورزی پیش بینی کردند امسال بیش از ۱۲۱ هزار تن انگور از چهارهزار و ۵۰۰ هکتار تاکستان شهرستان شاهرود برداشت شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان سمنان، بعد از پنج سال تگرگ و سرمازدگی ، این میزان انگور از چهار هزار و 500 هکتار تاکستان این شهرستان برداشت شود.
این رقم در مقایسه با برداشت انگور سالهای قبل که بخاطر سرمازدگی و بارش تگرگ به کمتر از ۸۰ هزار تن رسیده بود از افزایش ۳۰ درصدی محصول امسال حکایت دارد.
به گفته حجی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود ، میانگین برداشت انگور از هر هکتار در این شهرستان ۳۰ تن است
حجی گفت: 6 هزار تن محصول انگور این شهرستان به ارزش بیش از 6 میلیون دلار به کشورهای حاشیه خلیج فارس و اروپایی صادر و 6 هزار تن نیز در کارخانه کنسانتره شاهرود فرآوری و به هزار و ۴۰۰ تن کنسانتره تبدیل می شود.
وی افزود : هزار و ۳۵۰ تن از کنسانتره های تولیدی در شاهرود به ارزش بیش از یک میلیون دلار به کشورهای روسیه و ترکیه صادر میشود.
حجی گفت : ۳۰ درصد محصول انگور زمستانه شاهرود در سردخانهها نگهداری می شود و بقیه به مصرف تازه خوری میرسد
در شاهرود بیش از ۴۰ نوع انگور کشت میشود ، با اینکه ۶۰ درصد انگور شهرستان شاهرود به مصرف تازه خوری میرسد، باغداران بخاطر شیوع کرونا با مشکلاتی همچون فروش نرفتن محصول به علت نبود مشتری ، قیمت کم انگور ، مقرون به صرفه نبودن قیمت کارخانه فراوری برای باغدار و رکود صادراتی کنسانتره مواجه و حمایتهای بیشتر مسئولان را خواستار شده اند