سخنگوی هیات رئیسه مجلس گفت: ما منتظر بودیم که فهرست اسامی پیشنهادی دولت رسما به مجلس اعلام شود که واصل شد والبته روز شنبه اعلام وصول خواهیم کرد.
سید نظام الدین موسوی که با بخش خبری نیمروزی سیما بصورت زنده سخن میگفت افزود: درنامه اقای رئیسی به اقای قالیباف وزرای پیشنهادی اعلام شدکه به این شرح است:
آموزش و پرورش: حسین باغگلی
ارتباطات و فناوری اطلاعات: عیسی زارع پور
اطلاعات: سید اسماعیل خطیب
امور اقتصادی و دارایی: سید احسان خاندوزی
امورخارجه: حسین امیرعبدالهیان
بهداشت ودرمان و آموزش پزشکی: بهرام عین اللهی
تعاون، کار و رفاه اجتماعی: حجت اله عبدالملکی
جهاد کشاورزی: سید جواد ساداتی نژاد
دادگستری: امیر حسین رحیمی
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح: امیرسرتیپ آشتیانی
راه و شهرسازی: رستم قاسمی
صنعت و معدن وتجارت: رضا فاطمی امین
فرهنگ و ارشاد اسلامی: محمدمهدی اسماعیلی
کشور: احمد وحیدی
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری: محمدعلی زلفی گل
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی: عزت الله ضرغامی
نفت: جواد اوجی
نیرو: علی اکبر محرابیان
ورزش و جوانان: حمید رضا سجادی
بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در کمیسیونها؛ از شنبه
سیدنظام الدین موسوی در مصاحبه با خبر نیمروزی شبکه یک سیما افزود: طبق ماده ۲۰۲ آیین نامه داخلی مجلس، رئیس جمهور دو هفته بعد از مراسم تحلیف فرصت دارد تا اسامی وزرا را به مجلس اعلام کند که براساس تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر تسریع در شکل گیری دولت، رئیس جمهور اسامی را یک هفته زودتر از پایان مهلت قانونی اعلام کردند.
وی گفت: روز شنبه در جلسه علنی مجلس اسامی وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم رسماً اعلام وصول خواهد شد و از آن به بعد مطابق آیین نامه مجلس به مدت یک هفته صلاحیت وزرای پیشنهادی در کمیسیونهای مجلس بررسی میشود.
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس افزود: به همین منظور ما سامانهای را در مجلس مشخص کردیم تا وزرای پیشنهادی طبق آیین نامه سوابق، مشخصات، مدارک تحصیلی، برنامهها و کارنامههای خودشان را در این سامانه بارگذاری کنند تا در معرض دید نمایندگان مجلس قرار گیرد.
آقای موسوی گفت: در کمیسیونهای تخصصی همه وزرای پیشنهادی حضور پیدا میکنند، طی یک هفته بررسیها در کمیسیونها صورت میگیرد و بعد از یک هفته نتیجه بررسی کمیسیونها به صحن علنی مجلس میآید.
وی افزود: در صحن علنی مجلس نتیجه بررسی کمیسیونهای تخصصی به وسیله سخنگوی کمیسیونها درباره هر وزیر قرائت میشود و بعد از آن وزرا در صحن علنی مجلس حضور مییابند و موافقان و مخالفان، خود وزیر و در صورت تمایل رئیس جمهور درباره وزیر پیشنهادی صحبت میکنند و در نهایت برای رأی اعتماد هر وزیر رأی گیری صورت میگیرد.
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس گفت: وزرای پیشنهادی میتوانند در همه کمیسیونها حضور یابند، اما هر وزیر در کمیسیون مرتبط زمان بیشتری را صرف خواهد کرد.
آقای موسوی افزود: بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در کمیسیونهای تخصصی تا اواخر هفته بعد به طول میانجامد و بعد از تعطیلات تاسوعا و عاشورا بررسی صلاحیتها در صحن علنی مجلس صورت میگیرد.