فرماندار تبریز گفت: با تمام ظرفیت و توان در خدمت سوادآموزی استان خواهیم بود تا بتوانیم درصد باسوادی را افزایش داده و بیسوادی را ریشه کن کنیم.
مهدوی با بیان اینکه اگر در مردم نیاز ایجاد شود حتماً خودشان برای ثبت نام در کلاسهای سواد آموزی اقدام خواهند کرد پس باید این نیاز را ایجاد بکنیم، افزود: آموزش سواد باید در سنین پایین اتفاق بیفتد چرا که بعد از ۴۹ سالگی آموزش پذیری بسیار سخت است.
وی افزود: دفاتر تسهیلگری در مناطق مختلف ظرفیت بسیار بزرگی برای شناسایی و جذب بیسوادان هستند.
اسفندیار صادقی در این جلسه با اشاره به اینکه در پوشش سوادآموزی از میانگین کشوری دو دهم درصد پایینتر هستیم، گفت: میانگین کشوری ۹۶ و شش دهم درصد است.
معاون سوادآموزی استان آذربایجان شرقی گفت: طبق سر شماری سال ۹۵ در سطح استان ۱۴۲ هزار نفر بیسواد داریم که از سال ۹۵ تا به امروز بیش از ۴۰ هزار نفر از آنها گواهی پایان دوره گرفته اند.
صادقی ادامه داد: باید دلایل ترویج بی سوادی را پیدا کنیم تولید بیسوادی اجازه ریشه کن شدن بیسوادی را نمیدهد و مسائل اقتصادی، فرهنگی و کودکان کار باعث میشوند تا درصد پایینی از دانشآموزان از آموزش رسمی دور بمانند.
وی طبق اماری اعلام کرد: تبریز دومین شهرستان در درصد ۹۸ باسوادی است و رتبه اول مربوط به اسکو با ۹۸.۷درصد است.
معاون مدیرکل آموزش و پرورش استان تاکید کرد: باید با تشویق باسوادی و ایجاد محدودیت برای بیسوادان بتوانیم درصد باسوادی را افزایش دهیم و در همین موضوع از همه دستگاهها و دهیاریها و بخشداریها و روحانیون درخواست داریم در امر شناسایی و جذب بی سوادان به ما یاری برساند تا بیسوادی ریشه کن شود.