یک واحد متخلف فرآوری گوشت در شهرک صنعتی کرمانشاه پلمب شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، مدیر نظارت بر فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی
رحیمی افزود: این مرغهای فاسد با قصد تبدیل به سوسیس و کالباس نگهداری میشد که با همکاری خوب مردم قبل از رسیدن به دست مصرف کنندگان معدوم شد.
وی با بیان اینکه این واحد تولیدی در سالهای گذشته دارای مجوز فعالیت بوده، خاطرنشان کرد: امسال مهلت مجوز این واحد به پایان رسیده که برای تمدید مجوز اقدام نکرده است.
رحیمی افزود: پرونده این تخلف برای رسیدگی بیشتر به مراجع قضایی ارسال شده است.
وی یادآور شد: در مرداد ماه جاری ۱۲۰ بازرسی از مراکز عرضه و توزیع مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در شهر کرمانشاه انجام شده که منجر به کشف ده مورد تخلف بهداشتی از واحدهای صنفی شده است.