در اجرای طرح اطعام حسینی ۷۲ آشپزخانه در هرمزگان راه اندازی شد.
جلیل تراهی افزود: مردم برای شرکت در این کار خداپسندانه میتوانند نذورات خود را به مراکز نیکوکاری، گروههای جهادی و هیئتهای مذهبی تحویل دهند.
بیشتر بخوانید: توزیع بیش از ۱۳ هزار پرس غذای گرم در شهرستان میناب
وی گفت: کد دستوری #۰۷۶*۰۸۸۷۷* نیز برای دریافت نذورات مردم راه اندازی شده است.
حجت الاسلام و المسلمین محمد عبادی زاده نماینده، ولی فقیه در هرمزگان نیز گفت: امیدواریم با کمک مردم نیکوکار استان، شمار این آشپزخانهها تا پایان ماه صفر به دو برابر افزایش یابد.