۱۷ شهردار در استان که مطالعات مربوط به دفع آبهای سطحی را ارائه ندادند به دستگاههای نظارتی معرفی شدند تا برخورد لازم با این افراد انجام گیرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان گفت: بعد از آبگرفتگی که در سال ۹۹ در برخی شهرستانهای خوزستان به ویژه اهواز و بندر امام (ره) رخ داد در سطح ملی مصوب شد تا شهرداران مناطقی که دچار آبگرفتگی و سیلاب میشوند مطالعات لازم در این خصوص را ارائه دهند تا اعتبار جهت رفع این مشکلات را دریافت کنند.
شهاب صدیقی افزود: از سوی وزارت کشور مبلغ پنج هزار میلیارد ریال برای رفع مشکلات دفع آبهای سطحی در نظر گرفته شده است که باید تلاش کنیم بیشترین اعتبار را از این بخش دریافت کنیم.
وی ادامه داد: مقرر شد که شهرداران ۸۶ شهر در استان مطالعات لازم را تا پایان تیرماه امسال در این خصوص انجام دهند که متاسفانه ۱۷ شهردار این مطالعات را انجام ندادند.
صدیقی خاطر نشان کرد: در پی قراردادی که با دانشگاه شهید چمران اهواز انجام گرفت مطالعات علمی این طرحها توسط اساتید این دانشگاهها انجام میشود که ۳۰ طرح را مورد بررسی قرار دادند.
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: ازاین تعداد ۲ طرح تصویب و ۱۰ طرح دارای نقص بودند و ۱۸ طرح هم نواقص جزئی داشتند که بعد از رفع نقص تایید میشوند.
صدیقی افزود: در مجموع ۱۲۰ هزار میلیارد ریال برای رفع مشکل آبهای سطحی استان انجام برآورد شده که ۵۰ درصد این میزان هزینه مربوط به اهواز است.
بیشتر بخوانید :تاکید بر حل مشکل کلانشهر اهواز
بالغ بر سه هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی و تجاری در شهرستانهای اهواز و ماهشهر بر اثر آبگرفتگی دچار خسارت شدند.