نظام بهداشت و درمان انگلیس، چهار پله تنزل
ویروس کرونا وضعیت نظامهای بهداشت و درمان برتر دنیا را نیز برهم زده است.
به گزارش مجتبی قاسم زاده خبرنگار سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما از لندن، بنیاد کامان ولث در تازهترین گزارش اعلام کرد در میان ۱۱ کشور ثروتمند بررسی شده، سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس از جایگاه نخست به رده چهارم تنزل یافته است.
هلن ساندرلند – فعال مدنی
این بنیاد ارزیابی، طولانی شدن زمان انتظار بیماران برای درمان و کاهش سرمایه گذاری در بخش بهداشت و درمان این کشور از علل اصلی این تنزل ارزیابی کرد.
هلن ساندرلند یک فعال مدنی با انتقاد از عملکرد دولت درباره انچه که کم توجهی به وضع بهداشت و درمان این کشور خوانده در این باره گفت: پولی که صرف زیر دریاییهای هستهای و توسعه و نوسازی سلاحهای هستهای انگلیس میشود میتواند نظام بهداشت و درمان ما را متحول کند و از این وضعیت نجات دهد، اما دولت برخلاف این خواست عمومی عمل میکند.
ساجد جاوید وزیر بهداشت انگلیس بتازگی براورد کرد شمار بیماران منتظر درمان در این کشور به ۱۳ میلیون نفر برسد. همه گیری
کرونا و انبوه بیماران کرونایی از یک طرف و لغو اعمال جراحی غیر اضطراری و بسیج بیمارستانها برای درمان
بیماران کرونایی و اختصاص عمده بخشهای بیمارستانها به بیماران کرونایی موجب شد اعمال جراحیها و درمان شمار زیادی از بیماران به تاخیر بیافتد.
نظام بهداشت و درمان انگلیس که در المپیک ۲۰۱۲ لندن به عنوان افتخار این کشور در مراسم افتتاحیه آن، به رخ جهانیان کشیده شده بود اکنون به گفته پزشکان و صاحب نظران، کمبود بودجه و نیرو و برخی امکانات ضربه کاری به آن وارد کرده است.
موج سهمگین
کرونا و نارساییهای درمانی موجب شد انگلیس به قربانگاه اصلی بیماران کرونایی در غرب اروپا مبدل شود.
دیوار نگاری مردمی به یاد قربانیان کرونا بر روی دیوار بیمارستان بزرگ سنت توماس در نزدیکی پارلمان و ساختمان نخست وزیری انگلیس نظر هر رهگذری را به خود جلب میکند.
بنا به گزارش مرکز ملی آمار انگلیس حدود ۱۶۰ هزار گواهی فوت در این کشور صادر شد که در آنها علت مرگ ابتلا به کووید درج شده است.