کارشناس مسائل بین الملل گفت: توقع می رود دولت جدید تقویت دیپلماسی عمومی و همچنین رسانه را در دستور کار قرار دهد چراکه دیپلماسی عمومی در روابط بین الملل و تقویت رسانه برای همراهی مردم مهم است.
کارشناس مسائل بین الملل، با اشاره به لزوم توجه به باشگاه تحریمی ها (کشورهای تحریم شده) افزود: کشورهای آمریکای لاتین مثل ونزوئلا را ساده از دست ندهیم. وقتی ونزوئلا پول های بنزین خریداری شده از ایران را جلوتر پرداخت کرده و پرچم ما را در منطقه به دست می گیرد، این به معنای بازشدن حوزه نفوذ ما در دیپلماسی عمومی است.
وی تقویت دیپلماسی عمومی در کنار سیاست خارجی و توجه به سرمایه های ایرانیان خارج از کشور را خیلی مهم دانست و گفت: در بحث ایرانیان خارج از کشور پتانسیل بالایی وجود دارد که تاکنون نادیده گرفته شده است.
آقای خوش چشم همچنین همراهی مردم را چه در حوزه سیاست خارجی و چه در حوزه اقتصاد ضروری دانست و تصریح کرد: چه آنهایی که به آقای رئیسی رای دادند و چه آنهایی که به فرد دیگری و چه آنهایی که اصلا رای ندادند، باید دولت را همراهی کنند.
وی گفت: اگر دولت می خواهد مثلا راه آهن رشت به آستارا یا تعریض گذرگاه مرزی افغانستان را اجرا کند، همین مردم باید مشارکت کنند و اوراق قرضه بخرند.
کارشناس مسائل بین الملل همراهی رسانه ها را در اعتمادزایی و افزایش مشارکت مردم در پروژه های دولت ضروری دانست و تاکید کرد: رسانه ها روابط عمومی نیستند که به مردم بگویند چه کار کنند و آنها هم بپذیرند، رسانه قاعده دارد و من امیدوارم در حوزه رسانه و دیپلماسی عمومی شاهد رشد در این دولت باشیم.