دبیر شورای پاسداشت زبان فارسی گفت: در دو سال اخیر اقدامات شایانی به منظور پاسداشت زبان فارسی صورت گرفته است.
وی گفت:از دوره جدید فصل جدیدی از امور شکل گرفت. جلسات نهم و دهم به ریاست آقای صالحی وزیر ارشاد برگزار، اما پس از آن نشستهای کارگروه دائمی تشکیل به شکلی که در هر ماه یک نشست برگزار شد و دستگاههای مختلف در این باره حضور فعال داشتند.
آقای شالویی افزود: در اغلب استانها تشکلهایی در این خصوص شکل گرفت و اتفاقات خوبی افتاد.
وی ادامه داد: وزارت راه و شهرسازی پیشقدم شد و نشستهای متعددی را برگزار کرد که نتایج آنها را هم خواهیم دید. همچنین سازمان امور اداری و استخدامی کشور، سازمان استاندارد و وزارت آموزش و پرورش هم اقدامات خوبی در این خصوص انجام داده اند.
آقای شالویی گفت: احیای ستادهای پاسداشت زبان فارسی و جلوگیری از نفوذ واژگان بیگانه از مهمترین وظایف نهادهای مختلف است.
دبیر شورای پاسداشت زبان فارسی افزود: از حمایتهای آقای دکتر صالحی وزیر ارشاد و دکتر حداد عادل هم صمیمانه تشکر میکنیم که حمایت خوبی از ما داشته اند.
لطفا برای الزام وزرات آموزش و پرورش جهت احیای درس( زنگ) املا ( دیکته) و همچنین انشا نویسی و حفظ شعر های منتخب از کتاب فارسی و ادبیات برای تمام پایه ها و دوره های تحصیلی به شکل سابق( نه الان که چند کلمه و بند و سطر نویسی رایج هست) رایزنی بفرمایبد، دانش آموزان علی رغم اطلاعات پراکنده فراوان و ادعای دانستن زیاد، در حرف زدن و در نوشتن هم در املای کلمات و هم در نگارش متن بسبار پراشکال عمل میکنند حتی در سال های پایانی متوسطه که گاهی باعث تاسف و ناراحتی زیادی میشه...لطفا این برنامه اصولی رو در دستور کار قرار بدین.با کمال تشکر از همه شما دست اندرکاران پاسداشت زبان زیبا و قوی فارسی.