اصفهان چند سالی است که به پایتخت تولید نانهای سنتی در کشور شهرت گرفته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اصفهان؛ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان گفت: باتوجه به اینکه اصفهان در مرکز کشور واقع شده میتواند آرد با کیفیت برای دیگر استانها تولید کند.
محسن ضیائی افزود: نان تولیدی این شهر از تنوع و کیفیت بالایی برخوردار است و مرکز پژوهشکده غله این استان را به عنوان پایلوت قلب سالم انتخاب کرده و مهمترین عامل این افتخار ملی تولید نان سالم دراین استان است.
وی، استان اصفهان را همچنین در زمینه آموزش نانوایان کشور سرآمد دانست و گفت: نانوایان از سراسر کشور برای تولید نان کیفیت از ظرفیت نانوایان متخصص این استان استفاده میکنند و از این افراد آموزش میگیرند.
مدیرکل غله وخدمات بازرگانی استان اصفهان، سرانه دور ریز نان را در اصفهان کمتر از پنج درصد برشمرد و افزود: مهمترین عامل کم بودن دور ریز نان در استان فرهنگ صحیح مصرف نان شهروندان است.