رئیس هیئت مدیره گروه دارویی برکت: تجهیزات خط سوم تولید واکسن با ظرفیت ۱۶ تا ۲۰ میلیون دوز تا یک ماه آینده راه اندازی میشود
جمشیدی با بیان اینکه خط دوم تولید واکسن گروه دارویی برکت نیز آماده راه اندازی است افزود: در حال حاضر ظرفیت تولید ما ۶ تا ۸ میلیون دوز واکسن است که با افتتاح خط دوم این ظرفیت به ۱۲ میلیون دوز نیز افزایش خواهد یافت.
وی از نصب تجهیزات خط سوم تولید واکسن با ظرفیت ۱۶ تا ۲۰ میلیون دوز هم خبر داد و افزود: این خط سوم هم تا یک ماه آینده راه اندازی میشود.
رییس هیئت مدیره گروه دارویی برکت از بومی بودن صد درصدی دانش علمی تولید واکسن خبر داد و افزود: هم اکنون بعد از هند و چین برگترین سایت تولید واکسن دنیا در شهرک دارویی برکت فعال است و با فعالیت این سه خط تولید واکسن میتوانیم علاوه بر نیاز کشور بخشی از نیاز کشورهای منطقه را هم مرتفع کنیم.
جمشیدی گفت: براساس اعلام وزارت بهداشت واکسن کوو ایران برکت کمترین عوارض را داشته است و پیگیر دریافت مجوز از سازمان بهداشت جهانی هستیم.
وی راه اندازی سامانه تلفنی ۴۰۳۰ با روزانه حدود سه میلیون تماس، خط تولید ماسک با ظرفیت تولید پنج میلیون عدد در روز، خط تولید کیت تشخیص سریع کرونا و همچنین برنامه ریزی برای تولید داروی رمدسیویر را از خدمات گروه دارویی برکت در مبارزه با کرونا برشمرد.
رییس هیئت مدیره گروه دارویی برکت افزود: تا کنون ۱۲ بیمارستان و ۲۳۰ مرکز درمانی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ساخته شده و هزینه درمان ۱۲ هزار زوج نابارور و ۵۰ هزار بیمار سرطانی نیز پرداخت شده است.
خدا قوت و خسته نباشید.لطفا با اطلاع رسانی به موقع مانع تبلیغات دروغ بشید...بخاطر نبودن واکسن برکت طی چند هفته گذشته چه حرف های نادرستی که زده شد...من خودم متقاضی واکسن برکت بودم( به عنوان یک ایرانی و به جهت تشکر و قدرشناسی از زحمات گروه تولیدی) اما متاسفانه نبود و برای من سینوفارم تزریق شد...
انشاالله موفقیت روز افزون نصیب همه مون.