آموزش و پرورش مازندران با هدف آگاهی بخشی و ارتقای دانش مدیریت مصرف منابع طبیعی با شرکت آب و فاضلاب استان تفاهم نامه همکاری امضا کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، علیرضا سعدی پور در آیین انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک بین ادارات کل آموزش و پرورش، آب و فاضلاب و منابع طبیعی و آبخیزداری استان، آموزش و پرورش را پایه و اساس حفظ منابع طبیعی دانست و گفت: فرهنگ استفاده درست از منابع طبیعی باید از سطوح پایینتر در مدارس آغاز شود.
او افزود: آموزش و پرورش مازندران با ۵۵۸ هزار دانشآموز و حدود ۴۰ هزار فرهنگی میتواند پایه گذار ترویج فرهنگ استفاده صحیح از مواهب الهی منابع طبیعی آب آبادانی و محیط زیست باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران تصریح کرد: به منظور نهادینه سازی و گسترش فرهنگ مصرف بهینه آب میان نسل جدید و آینده ساز کشور و بهره گیری اثربخش از کودکان و نوجوانان در ایفای نقش و ترویج فرهنگ صرفه جویی این تفاهمنامه دوجانبه همکاری منعقد میگردد.
سعدی پور افزود: این تفاهم نامه با هدف آگاهی بخشی و ارتقای دانش کودکان و نوجوانان نسبت به مقوله مدیریت مصرف آب با اجرای برنامههای متنوع فرهنگی و آموزشی، تدوین و انتشار محتوای آموزشی متناسب با گروه هدف، حفظ سلامتی مخاطبان و شکست زنجیره انتقال ویروس کرونا و آموزش توأمان فرزندان خانواده با توجه به مشارکت آنها در فرایند آموزش مجازی و آموزشهای همگانی منعقد میگردد.
وی اظهار کرد: از جمله موضوعات مد نظر در این تفاهمنامه، بهره گیری از توان، تجربیات، امکانات حضوری و مجازی و ظرفیتهای آموزشی و فرهنگی آموزش و پرورش برای آگاهی بخشی به کودکان و نوجوانان در خصوص ارزش آب و اهمیت مدیریت مصرف بهینه این نعمت الهی است.
این مقام مسئول تولید محتوای فرهنگی هنری و ادبی در قالبهای مختلف به خصوص کتاب، قصه، شعر، موشنگرافی، اینفوگراف، کلیپ و دیگر آثار فاخر با موضوع بهینه سازی مصرف آب توسط اداره آموزش و پرورش را اقداماتی تأثیرگذار در این مقوله دانست و ادامه داد: آشنا نمودن دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور نسبت به مسائل و چالشهای بخش آب و انتقال این فرهنگ در سطح خانوادهها و تغییر نگرش نسبت به مصرف آب بخش دیگری از این همکاری دوجانبه است.
وی با اشاره به ظرفیت بالای تشکلهای دانشآموزی گفت: با همکاری سازمان دانش آموزی تعدادی از دانش آموزان علاقهمند به شرکت در دورههای آموزشی سازگاری با کم آبی بهعنوان مروجین فرهنگ مصرف بهینه آب در مدرسه و کلاس درس تحت عنوان همیار آب انتخاب شده و انتقال آموزشهای مربوط به حوزه آب و مدیریت مصرف در جلسات آموزشی اولیا و مربیان مدارس و ایجاد بستر لازم برای تشکیل گروه خیرین آب انجام میپذیرد.
مدیر دستگاه تعلیم و تربیت استان با اشاره به ظرفیت عظیم اپلیکیشن شاد، از ایجاد کانال مجازی «گهواره فیروزهای» خبر داده و افزود: در این کانتل، آثار فاخر فرهنگی و هنری دانشآموزان در حوزه مسائل محیط زیست، آب و منابع طبیعی بارگذاری شده و طی جشنوارهای مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت. اختصاص بخشی از مسابقات فرهنگی هنری مدارس به موضوع اهمیت آب و مدیریت مصرف نیز در دستور کار آموزش و پرورش قرار دارد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: بسیار خوشبین هستیم که بتوانیم در خصوص زمین و منابع طبیعی اتفاقات خوبی را رقم زده و فرهنگهای جدیدی را در جامعه ایجاد کنیم.