سطح زیرکشت سبزی و صیفی ارگانیک در نور، امسال افزایش یافت.
حبیب اله رنجبر با اشاره به اینکه امسال ۴۰ تن انواع سبزی و صیفی در شهرستان نور تولید و روانه بازار مصرف شده است، گفت: این میزان تولید به ۵ هکتار سطح زیرکشت در بخش بلده این شهرستان اختصاص داشته است.
وی با بیان اینکه بخش بلده با توجه به موقعیت اقلیمی مناسب و حاصلخیزی خاکی که دارند برای کشت انواع سبزی و صیفی مناسب است، ادامه داد: با توجه به تنوع بالا محصول و رونق کشت در این منطقه، اکثر خانوارها اقدام به تولید و پرورش سبزی و صیفی کردند و سبب ایجاد اشتغال فصلی برای خود شدند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور خاطرنشان کرد: با توجه به علاقه و پشتکاری که بهرهبرداران این منطقه دارند امسال سطح پرورش سبزی و صیفی رشد ۵ درصدی نسبت به سال گذشته داشته است.
رنجبر ادامه داد: با توجه به اینکه چند وقتی است زمان برداشت سبزی و صیفی در این منطقه آغاز شده است، میتوان گفت سلامت این محصولات تضمین شده است و از سلامت بالایی برخوردار است چراکه از هیچگونه سموم شیمیایی برای پرورش استفاده نشده است.