بازرس کل امور تعاون سازمان بازرسی کل کشور گفت: براساس طرح نسخه الکترونیک قرار بود مردم با دادن کد ملی، داروی مورد نظر را از داروخانه محل دریافت کنند نه اینکه برای تهیه برخی داروها مجبور شوند به داروخانههای مرجع مراجعه کنند.
وی گفت: اگر بیمه سلامت و دانشگاهها وارد سیستم نسخه الکترونیک شوند فقط با کد ملی میتوانند به هر داروخانه که میخواهند مراجعه کنند در غیر این صورت ما شاهد ازدحام در برخی داروخانههای مرجع میشویم که موجب اعتراض مردم هم میشود.
آقای یوسف نژاد افزود: این موضوع به ویژه در ایام شیوع بیماری کرونا، مشکلات مردم را بیشتر میکند چرا که ما مثلا در داروخانه ۱۳ آبان شاهد بودیم که حتی برخی بیماران کرونایی و یا افراد مشکوک به کرونا برای دریافت داروهای کرونا در این داروخانه حضور پیدا کرده اند که خود میتواند عاملی برای انتقال این بیماری به دیگران باشد.
بازرس کل امور تعاون، کار و رفاه اجتماعی سازمان بازرسی کل کشور گفت: طرح نسخه الکترونیک مطابق با برنامه ششم و قوانین سالیانه بودجه باید به گونهای اجرا شود که هر کسی با دادن کد ملی بتواند به هر داروخانهای نزدیک محل سکونتش مراجعه کند و هر دارویی که میخواهد تحویل بگیرد و تجمع در چند داروخانه کار اشتباهی است.
وی طرح نسخه الکترونیک را طرحی بسیار خوب و مثبت توصیف کرد و افزود: درست است که این طرح با نقایصی اجرا شد و زیرساختهای آن همچنان دچار اشکال است، اما اگر سازمان غذا و دارو و دانشگاههای علوم پزشکی ورود جدی داشته باشند خدمات با کیفیت بهتر به مردم ارائه میشود.