رئیس شورای راهبردی روابط خارجی تاکید کرد: تحولی که جنگ ۱۲ روزه سیف القدس رقم زد، حمایت یکپارچه همه اقشار فلسطینی، از این عملیات بود که سرمایه عظیمی برای مقاومت است.
وی با بزرگداشت شهید قاسم سلیمانی و نقش بیبدیل او در پیشبرد مقاومت در منطقه، تاکید کرد: کمک به آزادی قدس و حمایت از فلسطین در جمهوری اسلامی ایران مبنای عقیدتی دارد؛ چرا که قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران دولتها را موظف به حمایت از مظلومان جهان کرده است.
آقای خرازی با شکننده خواندن رژیم صهیونیستی تاکید کرد: این تزلزل را در انتخابات اخیر این رژیم ملاحظه کردیم؛ سقوط نتانیاهو با وجود حمایتی که ترامپ و کنگره آمریکا از او داشت، از نشانههای این شکنندگی است. اکنون کابینه جدید رژیم صهیونیستی خیلی سستتر و بیپایهتر از کابینه نتانیاهو است.
خرازی تصریح کرد: باید امیدوار بود که با روحیه شهادتطلبی و خلوصی که در مبارزان فلسطینی مشاهده میشود، شاهد پیروزی مقاومت در این منطقه باشیم.
اسماعیل هنیه هم در این دیدار با تاکید بر اینکه نبرد سیف القدس نقطه تحول بسیار مهمی برای جبهه مقاومت محسوب میشود، گفت: این نبرد نتایج راهبردی متعددی داشته که از آن جمله محوریت یافتن دوباره قدس و مطرح شدن مجدد آرمان فلسطین است.
وی با اشاره به اینکه اعتراضها و درگیریها در قدس و سرزمینهای اشغالی ۱۹۴۸ یکی دیگر از پیامدهای راهبردی نبرد سیف القدس بود، گفت: این اتفاقها به خوبی آینده روشن مقاومت را نشان میدهد.
دبیر کل حماس با قدردانی از حمایتهای جمهوری اسلامی ایران از آرمان قدس و فلسطین و همچنین بزرگداشت یاد و نقش شهید حاج قاسم سلیمانی در تقویت جبهه مقاومت تصریح کرد: اکنون زمان بهرهبرداری از دستاوردهای این نبرد برای تسریع آزادسازی قدس شریف است.
در این نشست همچنین موضوعهای متنوعی از جمله آخرین تحولات جبهه مقاومت، دستاوردهای نبرد سیف القدس، وضعیت شکننده رژیم صهیونیستی و وحدت فلسطینیان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.