مدیر طیور جهاد کشاورزی استان همدان گفت: با افزایش کشتار مرغ از ۱۰۷ تن به ۲۰۰ تن در روز نیاز استان به گوشت مرغ تامین و کمبود مرغ برطرف شده است.
وی تصریح کرد: ۵۲۴ واحد مرغداری در استان همدان وجود دارد که در هر دوره تناوب ۳۲۰ واحد جوجه ریزی دارند که در خردادماه تعداد واحدهای فعال کاهش داشت.
مدیر طیور جهاد کشاورزی استان همدان گفت: علت کمبود مرغ استان همدان را خروج مرغ به استانهای مرکزی عنوان کرد و گفت: خرداد ماه ۹۰ واحد با تعویق وارد مدار شد و تولید مرغ از ۱۳۷ تن در طول روز به ۱۰۷ تن کاهش یافت.
علیرضا قراگزلو افزود: تیرماه امسال ۱۸۵ هزار جوجه ریزی در مرغداریها انجام شد که از این هفته روزانه ۲۰۰ تن مرغ در استان توزیع میشود و مشکلی در تولید و توزیع مرغ استان وجود ندارد.
وی تصریح کرد: ۵۲۳ واحد مرغ گوشتی با ظرفیت تولید ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه در هر دوره و ۱۹ واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت ۵۰۰ هزار قطعه و یک واحد جوجه کشی با ظرفیت یک میلیون قطعه در استان همدان فعال است.