فعالان حمل و نقل جادهای و سرمایه گذاران با تشکیل اتاق فکر، ظرفیتها و فرصتهای سرمایه گذاری را رصد و بخش خصوصی را فعال کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان جنوبی، مدیرکل دفتر سرمایه گذاری، نظارت بر بهره برداری و امور آزادراههای سازمان
شهرکی ثانوی بر مطالعه سندهای بالای دستی که فرصتهای سرمایه گذاری استان در آن آمده تاکید کرد و افزود: با مطالعات دقیق و درست به دنبال جذب سرمایه گذار برای گسترش مجتمعهای خدماتی رفاهی برای استان باشید.
وی با تاکید بر این که با توجه به نیاز استان تعریف سرمایه گذاریها باید ارائه شود افزود: سند بالا دستی به عنوان سند مادر ارائه میشود، اما بومی سازی کردن آن مهم است.
مدیرکل دفتر سرمایه گذاری، نظارت بر بهره برداری و امور آزادراهها در جلسه بررسی مسائل انجمن صنفی و سرمایه گذاران مجتمعهای خدمات رفاهی بین راهی استان خراسان جنوبی، بر ضرورت ورود بخش خصوصی به امداد جادهای با وجود پایگاههای ساختارمند و منسجم تاکید کرد و گفت: بر اساس ضوابط موجود به هلال احمر و اورژانس اعلام و ابلاغ شده که آمادگی استقرار پایگاههای اورژانس و هلال احمر در مجتمعهای خدماتی رفاهی وجود دارد.
شهرکی با اشاره به اینکه یکی از راه حلهای رفع این مشکل ورود بخش خصوصی به بحث امداد جادهای است گفت: طرح پیشنهادی در خصوص ارائه خدمات امداد جادهای به بخش خصوصی تهیه شده با بررسی این طرح برای ورود بخش خصوصی در خراسان جنوبی برنامه ریزی انجام شود.
وی گفت: مجتمعهای خدماتی رفاهی بین راهی باید از حالت تک بعدی و تکیه بر عرضه مواد سوختی و خدمات آن خارج شده و از ظرفیتهای دیگر آن استفاده شود.
مدیرکل دفتر سرمایه گذاری، نظارت بر بهره برداری و امور آزادراهها با اشاره به اینکه در خدمات بین راهی دو عامل، سیستم حمل و نقل عمومی و تعاملات رفت و آمد جمعیت دیده شده است گفت: وجود مجتمعهای خدماتی رفاهی باعث ایجاد رفاه در مراکز جمعیتی به خصوص در مسیر روستاها و سیستم حمل و نقل و زیرشاخههای آن باعث توسعه منطقهای میشود.
در این نشست نمایندگان سرمایه گذاران مجتمعهای خدماتی رفاهی بین راهی نیز مشکلات این بخش در استان را ارائه کردند.
شهرکی در سفر به خراسان جنوبی از پایانه بار بیرجند، مجتمعهای خدماتی رفاهی بین راهی در محور سربیشه - بیرجند و پایانه مرزی ماهیرود بازدید کرد.