در منطقه کُرس شمار بیماران بستری در بیمارستانها در مدت کمتر از یک هفته چهار برابر شده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه فرانس ۲۴، وضعیت بیمارستانها در منطقه پاکا (Paca) در جنوب شرقی فرانسه وخیم و ظرفیت بخش بیماران کرونایی در حال تکمیل شدن است.
در حالی که موج چهارم همه گیری کادر درمان را نیز درگیر کرده است، طرح دولت برای امکان افزایش ظرفیت بیمارستانها موسوم به "طرح آبی" فعال شد.
خبرنگار شبکه در گزارش خود گفت: اوضاع در جزیره کُرس به علت افزایش موارد جدید ابتلا به کووید-۱۹ بحرانی است. موج چهارم همه گیری بر بیمارستانها تأثیر گذاشته است. پزشکان در برابر مراجعه بی وقفه بیماران کمکهای بیشتری را خواستار شدند.
برنار لوکونت، پزشک و مدیر بحران در بیمارستان آژاکسیو گفت: "اوضاع بسیار بسیار نگران کننده است. به طور ناگهانی با افزایش شمار بیماران بستری شده رو به رو شدیم. اوایل هفته مجبور شدیم بخش اورولوژی را نیز به روی بیماران کرونایی باز کنیم و برخی بیماران اورژانسی را به این بخش منتقل کنیم".
جزیره کُرس طرح آبی خود را فعال کرد. هدف از این اقدام، به کار گیری همه امکانات لازم در بیمارستانها و تغییر در برنامه زمان بندی جراحیهای غیرضروری است؛ چرا که وضعیت همه گیری در این منطقه بار دیگر رو به وخامت است. موارد جدید ابتلا افزایش یافته است. شمار مبتلایان جدید در کُرس در ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت به بیش از ۶۴۶ نفر رسیده است. شمار مبتلایان جدید در کشور به طور متوسط ۲۲ نفر به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت است. در منطقه کُرس شمار بیماران بستری در بیمارستانها در مدت کمتر از یک هفته چهار برابر شده است. ظرفیت بخش بیماران کرونایی در بیمارستان باستیا در آستانه اشباع شدن است.
دکتر آندره دو کافارلی، پزشک بخش اورژانس در بیمارستان باستیا گفت: "۹۰ درصد بیماران بستری واکسن کرونا تزریق نکرده اند. در بین این بیماران که نسبتاً جوان هم هستند، وضعیت برخی بحرانی است و هم اکنون در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند".
طرح آبی که مقامات بهداشتی در جزیره کُرس فعال کردند، قرار است دست کم تا چهار هفته ادامه داشته باشد.
عفونت با ویروس کرونا یا کووید-۱۹، برای نخستین بار در اواخر سال ۲۰۱۹ در چین گزارش شد و به سرعت شیوع یافت و موارد ابتلا به آن افزایش یافت. با گذشت مدت زمان بسیار کوتاهی، موارد ابتلا به عفونت با ویروس کرونا در اکثر کشورهای جهان مشاهده شد و به همین خاطر سازمان بهداشت جهانی در مارس سال ۲۰۲۰ پاندمی (همه گیری) این ویروس را اعلام کرد.