مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان :برداشت انجیر در شهرستان استهبان قطب تولید این محصول زودتر از هرسال آغاز شد.
وی افزود: انجیر تازه خوری در استهبان از اواخر تیرماه برداشت میشود، اما به دلیل شرایط خاص نگهداری به ندرت برداشت انجام میشود و باغداران انجیر را به صورت خشک شده برداشت میکنند که قابلیت ماندگاری بالایی دارد و تا چندین ماه با کیفیت بالا میتوان نگهداری کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان اضافه کرد: ۸۰ درصد انجیر استهبان به کشورهای حاشیه خلیج فارس، ویتنام، هنگ کنگ، چین و روسیه صادر و مابقی در داخل مصرف میشود.
اعیان منش گفت: ۱۸ کارگاه فرآوری و بسته بندی انجیر در استهبان به صورت فعال مشغول به فعالیت هستند که برای ۲ هزار نفر به صورت مستقیم و چهار هزار نفر به طور غیر مستقیم ایجاد اشتغال میشود.
محصولات انجیر بسته بندی شده در استهبان شامل کلوچه، شربت، مسقطی، مارمالاد و پودر معجون انجیر است که به بازار عرضه میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان استهبان در خصوص کاهش برداشت محصول انجیر امسال گفت: انجیرستانهای استهبان دیم است و تنها از طریق نزولات آسمانی آبیاری میشود و امسال با توجه به سرمازدگی در فصل بهار، بارندگی کمتر از حد نرمال و گرمای بی سابقه هوا در اوایل تابستان با کاهش ۵۰ درصدی برداشت محصول مواجه هستیم.
وی اضافه کرد: انجیر استهبان از بهترین انواع انجیر خشک در دنیا محسوب میشود که از لحاظ طعم و خاصیت شناخته شده است.
اعیان منش اظهار کرد: سطح انجیرستانهای استهبان به همراه درختان غیر بارور ۲۶ هزار هکتار است و برداشت انجیر در استهبان تا اواسط مهرماه ادامه دارد.
استهبان در شرق استان فارس واقع شده و فاصله آن با شیراز حدود ۱۶۰ کیلومتر است.