با وجود اینکه پلیس آلمان هرگونه تجمع و تظاهرات در مخالفت با محدودیتهای کرونایی را ممنوع کرد، عدهای از شهروندان آلمان تجمع کردند و با پلیس درگیر شدند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون دویچه وله، دست کم یکی از معترضان به محدودیتهای کرونایی در برلین پایتخت آلمان، یک مامور پلیس را کتک زد.
معترضان به محدودیتهای کرونایی در برلین، در حال برگزاری چندین تظاهرات هستند. آنها «بازیابی حقوق اساسی مردم» را مطالبه میکنند. انتظار میرود تجمع مخالفِ این تظاهرات توسط گروههای مخالف در برلین برگزار شود.
مقامات پایتخت آلمان تظاهرات بیش از دهها هزار نفر از معترضان به محدودیتهای کرونایی را طی آخر هفته منع کرده اند.
قضات دادگاه اداری برلین از دادن مجوز به ۱۳ تظاهرات خودداری کرده اند. جنبش ضد محدودیتهای کرونایی کوِردنکر (Querdenker) برخی از این تظاهرات را سازماندهی کرده بود.
دادگاه عالی اداری برلین براندنبورگ این ممنوعیت تظاهرات را تایید کرده است.
سازمان دهندگان تظاهرات گفته اند ۲۲ هزار و ۵۰۰ نفر برای شرکت در یکی از این تظاهرات، ثبت نام کرده بودند.
مقامات دادگاه گفتند این تظاهرات به دلیل ترس از افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا ناشی از شیوع گونه دلتای این ویروس، ممنوع شده است.
همچنین تظاهراتی جداگانه که قرار بود روز یکشنبه برگزار شود، ممنوع شده است.
انتظار میرفت سه هزار و ۵۰۰ نفر در تظاهراتی با عنوان «برای صلح، آزادی و حقیقت» شرکت کنند.
رفتار بسیار وحشیانه پلیس با معترضان به محدودیتهای کرونایی
بهرغم آغاز موج چهارم کرونا در آلمان، صدها نفر در اعتراض به محدودیتهای کرونایی در خیابانهای برلین تجمع کردند و با نیروهای امنیتی به شدت درگیر شدند.
تصاویر منتشر شده در توئیتر نشان میدهد پلیس آلمان معترضان را به شدت بر زمین میکوبد و از اسپری فلفل استفاده میکند.
تجمع ضد کرونایی در برلین با وجود ممنوعیت
با وجود اینکه پلیس هرگونه تجمع و تظاهرات در مخالفت با محدودیتهای کرونایی را ممنوع کرد، عدهای از شهروندان آلمان دست به تجمع زدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از برلین؛ تقاضاهای متعددی برای تجمع در مخالفت با محدودیتهای کرونا مطرح شده بود که دولت ایالتی برلین با این استدلال که سلامت جامعه اولویت دارد، برگزاری این تجمعات را ممنوع اعلام کرد.
با وجود این عدهای از شهروندان آلمانی دست به تجمع زدند که به درگیری با پلیس منجر شد.
عفونت با ویروس کرونا یا کووید-۱۹، برای نخستین بار در اواخر سال ۲۰۱۹ در چین گزارش شد و به سرعت شیوع یافت و موارد ابتلا به آن افزایش یافت. با گذشت مدت زمان بسیار کوتاهی، موارد ابتلا به عفونت با ویروس کرونا در اکثر کشورهای جهان مشاهده شد و به همین خاطر سازمان بهداشت جهانی در مارس سال ۲۰۲۰ پاندمی (همه گیری) این ویروس را اعلام کرد.