فرماندار توکیو ژاپن، از مردم این شهر خواست که پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند و واکسن بزنند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری رویترز، فرماندار توکیو ژاپن، روز یکشنبه از مردم این شهر خواست که پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند و واکسن بزنند. این درخواست پس از آن اعلام شد که میزان روزانه ابتلا به کووید -۱۹ در پایتخت ژاپن برای چندین روز پیاپی به رقم بی سابقهای رسیده است.
یوریکو کویکه، فرماندار توکیو، از مرکز واکسیناسیون واقع در گذرگاه زیرزمینی متصل به ایستگاه توکیو بازدید کرد. این مرکز پیش بینی میکند دو هزار نفر از شاغلان در بخش آموزش و پرورش و دیگر افراد را واکسینه کند.
یوریکو کویکه، فرماندار توکیو در این بازدید گفت: در خصوص آنچه که به بازیهای المپیک و پارالمپیک مربوط میشود، ما با تدابیری مانند سیستم ایمنی حباب، موجب نارضایتی کسانی که در این بازیها دخیل هستند از جمله ورزشکاران میشویم، اما به اجرای آن ادامه میدهیم. ما همچنین آزمایشهای کاملی انجام میدهیم. تقریباً بیش از نیمی از افرادی که آزمایش کرونای آنها مثبت بوده است، ژاپنی هستند، بنابراین به جای تمرکز بر مسافران خارجی، ما باید از مردم محلی محافظت کنیم تا شمار افراد مبتلا افزایش نیابد، این کاری است که به عقیده من باید انجام شود. "
او افزود: "این احتمال وچود دارد که آزمایش کرونای جوانان و همچنین کسانی که در رده سنی ۴۰ و ۵۰ سالگی هستند که موارد وخیم از آنها وجود دارد - مثبت باشد. این موجب تفاوت زیادی میشود. از این نظر، ما نیاز داریم که همه در اسرع وقت واکسینه شوند. به ویژه با سرعت بخشیدن به واکسیناسیون رده سنی ۴۰ تا ۵۰ ما باید از موارد ابتلا در بین این افراد جلوگیری کنیم، زیرا شمار موارد وخیم به تدریج در حال افزایش است. به همین علت ما باید به واکسیناسیون سرعت بخشیم. "
مقامات کلانشهر توکیو اعلام کردند شمار موارد ابتلا به کووید -۱۹ در این شهر میزبان بازیهای المپیک در روز شنبه سی و یکم ژوئیه برای نخستین بار با فراتر رفتن از رقم چهار هزار نفر، به رکورد چهار هزار و ۵۸ نفر رسید و و بازیهای المپیک را تحت الشعاع قرار داد.
فرماندار توکیو اعلام کرد موارد ابتلا به کرونا عمدتا داخلی و ناشی از موارد خارجی نبوده است و بر ضرورت تسریع واکسیناسیون تاکید کرد.
دستکم ۲۵۰ مورد ابتلا به کرونا در میان شرکت کنندگان مرتبط با بازیهای المپیک مشاهده شده است.
جمعه سی ام ژوئیه یوشیهیده سوگا، نخست وزیر ژاپن از بیم آثار منفی افزایش بی سابقه کرونا بر کادر درمان و پزشکی، وضع فوق العاده را برای توکیو و دیگر مناطق تمدید کرد. بر اساس مقررات وضع فوق العاده، از مردم درخواست میشود که دور کاری کنند، رستورانها زودتر از معمول تعطیل شود، اما قرنطینه شدید در میان نیست.
عفونت با ویروس کرونا یا کووید-۱۹، برای نخستین بار در اواخر سال ۲۰۱۹ در چین گزارش شد و به سرعت شیوع یافت و موارد ابتلا به آن افزایش یافت. با گذشت مدت زمان بسیار کوتاهی، موارد ابتلا به عفونت با ویروس کرونا در اکثر کشورهای جهان مشاهده شد و به همین خاطر سازمان بهداشت جهانی در مارس سال ۲۰۲۰ پاندمی (همه گیری) این ویروس را اعلام کرد.