بیمارستان تامین اجتماعی دزفول به صورت ویدئوکنفرانس توسط رییس جمهور افتتاح شد .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان گفت: این بیمارستان ۹۶ تختخوابی در پنج طبقه در زمینی به مساحت پنج هکتار و زیربنای ۱۷ هزار و ۷۰۰ مترمربع دارای بخشهای درمان و بستری است.
علی، ولی منش اعتبار هزینه شده برای احداث ساختمان و تجهیزات درمان این بیمارستان را ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعلام و افزود: یکهزارو ۵۰۰ میلیارد ریال برای تجهیزات و یکهزار و ۱۰۰ میلیارد ریال برای ساخت بیمارستان از اعتبارات سازمان تامین اجتماعی هزینه شده است.
وی این بیمارستان را از ظرفیتهای خوب سازمان تامین اجتماعی دانست و گفت: افزون بر ۲۲۰ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی در شهرستان درفول وجود دارد که ۵۰ درصد جمعیت ۴۴۰ هزار نفری شهرستان را شامل میشود.
وی با اشاره به وجود ۲ مرکز درمانگاه و پلی کلینیک در دزفول افزود: با بهره برداری از بیمارستان تامین اجتماعی موضوع درمان و بستری بیمه شدگان نیز برطرف میشود تا درصورت نیاز حمایت خوبی برای کمک به بیماران باشد.
مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان با بیان اینکه درصددیم مراکز سرپایی تامین اجتماعی دزفول را ارتقا دهیم، گفت: فعالیت بیمارستانها به صورت فازبندی است که براین اساس در مرحله نخست اورژانس و کلینیکهای سرپایی، بخشهای پشتیبان مانند آزمایشگاه و رادیولوژی و سایر بخشها فعال میشوند و سپس بخشهای بستری در مراحل بعد قرار میگیرند و بیمارستان به تدریج به بلوغ خود میرسد.
ولی منش از جذب ۲۹۵ نفر در ۲ بخش نیروهای شرکتی و پیمانی بیمارستان تامین اجتماعی دزفول خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۰۰ نفر فراخوان شده که مشغول به کار شدهاند.
ولی منش اظهارداشت: بیمارستان تامین اجتماعی دزفول یک بیمارستان جنرال است که چهار بخش زنان، اطفال، جراحی و داخلی دارد و بخشهای ویژه اورژانس، سی سی یو، آی سی یو و ان آی سی یو آن فعال هستند.
این بیمارستان از سه بلوک A و B و C تشکیل شده است؛ بلوکهای A و B شامل بخشهای درمانی تخصصی بیمارستان نظیر درمانگاه، اورژانس، اتاقهای عمل و بلوک C شامل موتورخانه مرکزی و بخشهای پشتیبانی نظیر رختشویخانه، سردخانه، سالن غذاخوری و آشپزخانه است.
بیشتر بخوانید: تجهیز بیمارستان سردشت زیدون
فونداسیون پروژه، نواری دوطرفه بوده و جنس سازه آن اسکلت بتنی است. ساختمانهای جنبی بیمارستان شامل پست اختصاصی برق، اتاق دیزل ژنراتور، تصفیه خانه فاضلاب، منبع آب زیرزمینی، ساختمان نقلیه و تعمیرگاه، ساختمان مورگ و امحای زباله و ساختمانهای تجمع نگهبانی است.