برای نخستین بار گل گلایول از مزارع کشاورزی چهارمحال و بختیاری برداشت شد.
آقای ابراهیمی افزود: طول دوره رشد این گل ۵۰ روز است و میزان مصرف آب پایینی دارد، فصل برداشت آن از اوایل مرداد آغاز میشود و حدود یک ماه ادامه دارد.
وی گفت: از تاریخ کاشت پیاز، گلدهی ارقام زودرس حدود ۶۰ تا ۷۵ روز و ارقام دیررس ۱۱۰ تا ۱۲۰ روز طول میکشد و عواملی مانند رقم گلایول، اندازه پیاز، شرایط انبارداری، عمق کاشت، تاریخ کاشت و شرایط فصلی در گلدهی گلایول نقش دارند.
مدیرعامل شرکت زرینگل زاگرس هم گفت: با کشت گل گلایل در استان چهارمحال و بختیاری در واقع تنوع تولیدات افزایش پیدا کرده است.
حمید گَلَویزاده با اشاره به سرمایه گذاری سه و نیم میلیارد تومان در مزرعه تولید گل گلایول، افزود: در هر هکتار از این مزرعه سه هزار شاخه گل تولید و در مجموع روزانه ۴۰ هزار شاخه گل تولید میشود.
وی گفت: از آنجا که اختلاف دمای شبانهروز در استان زیاد است، گل گلایول، گلهای شاخهبریده و گلمحمدی مناسب آب و هوای چهارمحال وبختیاری و بهعنوان گلهای کمآببر برای پرورش هستند.
گلوی زاده افزود: به ازای تولید هر شاخهگل، 2 هزار تومان هزینه صرف شده و فروش هر شاخه گل گلایول در بازار بین چهارهزار تا هفت هزار تومان است و این گل ۷۰ درصد بازدهی سرمایه دارد.
مدیرعامل شرکت زرینگل زاگرس گفت: محصولات این مزرعه به شهرهای اصفهان، شیراز و مشهد ارسال و صادرات به کشورهای خارجی در حال حاضر و با وجود تحریمها تنها به کشورهای حاشیه خلیج فارس خلاصه میشود.