سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجانشرقی گفت: هرگونه تخلف رانندگی باید به صورت آنی و از طریق سامانه ارسال پیامک به راننده ابلاغ شود.
وی با اشاره به افزایش آمار تصادفات آذربایجان شرقی در سه ماهه نخست امسال در مقایسه با میانگین کشوری، بر لزوم کاهش و پیشگیری از تصادفات از طریق فرهنگ سازی و ارتقای فرهنگ رانندگی، آموزشهای قبل از اخذ گواهینامه، ایجاد زیرساختهای داخل و برون شهری و رفع نقاط حادثه خیز، تأمین روشنایی کافی معابر، جلوگیری از حفاریهای غیرمجاز در خیابانها و معاینه فنی خودروها تاکید کرد.
موقری وجود سد معبر در پیاده روها با مصالح ساختمانی و خودروهای پارک شده را در بروز تصادفات و نیز مزاحمت برای مردم به خصوص در تبریز را چالش برانگیز دانست و نظارت شهرداری بر کارگاههای ساختمانی و جریمه رانندگانی که خودروهای خود را در پیاده روها پارک میکنند خواستار شد.
وی ادامه داد: در این رابطه آموزش رانندگان متخلّف و گذراندن دوره سلامت با هدف عدم تکرار تخلّف بسیار مهم است و باید توسط راهنمایی و رانندگی با جدیت و حساسیت بیشتر دنبال شود.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: در سه ماهه نخست امسال ۳۰ نفر در تصادفات رانندگی در تبریز فوت کرده اند که ۲۱ نفر از آنها عابران پیاده بوده اند.
سرهنگ یونس منفرد اظهار کرد: عدم توجه به جلو، تجاوز و انحراف به چپ و تخطّی از سرعت مطمئنه از جمله علل تصادفات در جادههای استان است.
به گفته وی جاده تبریز _ آذرشهر با تعداد ۲۸ نفر فوتی و اتوبان شهید کسایی تبریز با ۳۳ نفر فوتی در سال گذشته از جمله محورها و مسیرهای پرخطر از لحاظ وقوع تصادفات رانندگی در استان هستند.