مشکلات و موانع تولید کنندگان و سرمایه گذاران برای تولید انرژی های نوین امروز با حضور برخی نمایندگان مجلس در کرمان بررسی شد.
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان استاندار کرمان با تاکید بر تشکیل کمیته مستقل پیگیری و رفع مشکلات سرمایه گذاران در زمینه تولید انرژی های نوین افزود: باید مجوزهایی که تا کنون ارائه شده و بدون کار تولیدی دراین کمیته پالایش شود و در نهایت ظرفیت تولید استان به 2هزار مگاوات برسد .
زینی وند افزود: جایی که نیاز باشد برای حضور سرمایه گذاران حمایت خواهیم کرد و از اختیاراتمان برای واگذاری زمین در شهرکهای صنعتی اولویتمان ایجاد نیروگاه های تولید انرژی های نوین خواهد بود .
نماینده مردم کرمان وراور در مجلس همچنین با اشاره به آغاز تحول در تولید انرژی های تجدید پذیر در استان کرمان از نیمه دوم امسال افزود: عملیات اجرایی بزرگترین طرح سلولهای خورشیدی در کرمان به زودی آغاز می شود و با راه اندازی این مرکز هزار مگاوات برق تولیدی به تولیدات استان کرمان افزوده خواهد شد .
پور ابراهیمی با اشاره به ظرفیت های مناسب استان کرمان برای تولید انرژی های نوین گفت: با وجودشرایط مطلوب کرمان برای تولید انرژی های تجدید پذیرفقط 60مگاوات برق را تولید می کند .
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی حذف قیمت گذاری دستوری از سوی وزارت نیرو،تامین منابع مالی برای حمایت از سرمایه گذاران ،تخفیف قیمت زمینهای واگذاری برای حمایت از تولید در شهرک های صنعتی و ایجاد اشتغال خرد و بزرگ در زمینه تولید انرژی های نوین را برای توسعه اینگونه سرمایه گذاریها دراستان کرمان دانست.
حسن پور رئیس مجمع نمایندگان استان هم از فعالیت بیش از 20 شرکت فعال در زمینه تولید انرژی های نوین دراستان خبر داد و گفت: کمیته امداد امام خمینی استان در حال حاضر بیشترین سهم تولید انرژی ها ی نوین در استان را با نیروگاه های کوچک خورشیدی مددجویان دارد.
محمدی نماینده مردم بافت ،رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی هم با اعلام آمادگی کامل برای حضور سرمایه گذاران در این سه شهرستان گفت: اکنون در این شهرستانها تولید برق در زمینه انرژی های نوین صفر است اماشرایط برای سرمایه گذاران مهیاست .
اعظمی نماینده جیرفت و عنبر آباد در مجلس شورای اسلامی هم با بیان ظرفیت های طبیعی استان کرمان افزود: علاوه بر انرژی خورشیدی میتوان از ظرفیت های دیگر چون بادهای شرق نیز برای تولید انرژی استفاده کرد .