رئیس مرکز توسعه سلامت کیش گفت: کارشناسان این مرکز از ۳ هزار و ۳۲ مکان عمومی مرتبط با سلامت بازدید کردند.
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش، افزود: در این مدت ۲۸ مورد نمونه برداری میکربی و شیمیایی از آب آشامیدنی، ۱۹۸ مورد کلر سنجی از آب آشامیدنی، ۶۷۹ مورد اندازه گیری (دما، روغن، نمک) توسط تجهیزات سیار، بوده است.
وی افزود: در این ماه ۱۲ هزار و ۷۷۶ کیلو مواد غذایی غیرقابل مصرف جمع آوری ومعدوم شده است.
رئیس مرکز توسعه سلامت کیش گفت: در این مدت ۴ واحد متخلف بدلیل رعایت نکردن توصیههای بهداشتی پلمپ شد.
وی افزود نظارتهای بهداشت محیط در مناطق مختلف نقش تاثیر گذاری در ارتقای شاخصهای سلامت دارد، خاطرنشان کرد: به منظور حفظ وارتقای سلامت مردم لازم است، بازرسیهای بهداشت محیط با استمرار وجدیت اجرا شود.
دکتر رضانیا گفت:آموزشهای فردی در صنوف و توزیع بروشورهای آموزشی و بهداشتی در خصوص کرونا ویروس هم از دیگر مواردی بوده که توسط بازرسان بهداشت محیط انجام شده.
دکتر رضانیا ازمردم خواست، در زمان خرید به تاریخ تولید وانقضای مواد غذایی دقت نمایند ودر صورت مشاهده هرگونه مغایرت موارد را به سامانه ۱۹۰ منعکس کنند.