همهساله ۹ مرداد به مناسبت بازدید تاریخی مقام معظم رهبری آیت الله خامنهای (مد ظله العالی) در ۹ مرداد ۱۳۷۵ از سازمان صداوسیما با عنوان روز رسانه ملی گرامی داشته میشود.
به گزارش سرویس پژوهش خبرگزاری صدا وسیما:همهساله ۹ مرداد به مناسبت بازدید تاریخی مقام معظم رهبری آیت الله خامنهای (مد ظله العالی) در ۹ مرداد ۱۳۷۵ از سازمان صداوسیما با عنوان روز رسانه ملی گرامی داشته میشود.
بازدیدی که ۱۳ ساعت به طول انجامید و ایشان پس از آشنایی با واحدهای گوناگون سازمان صداوسیما بیاناتی در مورد فعالیتهای این سازمان ایراد فرمودند.
سازمان صداوسیما بزرگترین سازمان رسانهای کشور است که طی سالهای گذشته همواره در کنار مردم بوده است و با کارکردهای مختلف رسانهای خود سعی بر انجام صحیح تکالیف و وظایف خود داشته است. رسانه ملی در غم و شادی در کنار مردم بوده است و به شادی آنها شادمان گشتهاند و بر غم ملت گریسته است.
صداوسیما در بلایای مختلف نظیر سیل، زلزله، آتشسوزی و ... اینک بلای دامنگیر کرونا با ایجاد همدلی و بسیج نیروهای مردمی و نهادهای دیگر به یاری آسیب دیدگان شتافته و برای ریشهکنی معضلات کمر همت بسته است. این سازمان همواره بر آن است تا مطالبات بهحق مردم را به گوش مسئولان برساند و برای احقاق حق آنان مجدانه بکوشد و از سویی تلاشهای صورت گرفته از سوی دستگاهها و نهادها را به منصه ظهور بگذارد و از آن قدردانی کند. صداوسیما در این سالها پیامآور چندین بهار بوده است و بسیاری از شادیهای کشور ازجمله افتخارات عملی، ورزشی، فرهنگی و ... کشور از صدای رادیو و قاب تلویزیون به سمع و نظر مردم رسیده است.
صداوسیما در عرضههای مختلف خود بنا بر کارکرد آگاهی بخشی خود و بهعنوان عظیمترین مرکز خبری کشور سعی بر آن داشته است تا موثقترین و متقنترین اخبار را بهصورت جامع در اختیار مخاطبان قرار دهد و در مرجعیت خبری خود از هیچ تلاشی فروگذار نکند و اخبار را شیوهای منصفانه در اختیار مخاطبان خود قرار دهد.
صداوسیما به تعبیر امام راحل (ره) در جایگاه یک دانشگاه عمومی است که وظیفه انتقال معانی عالی را به آحاد ملت در خود احساس میکند و همواره بر آن کوشیده است. یکی از ضروریاتی که در این راستا به آن توجه شده است به معرض نمایش گذاشتن سبک زندگی ایرانی –اسلامی است و این همواره یکی از دغدغههای اصلی این نهاد فرهنگی بوده است.
با گسترش رقبا بویژه در حوزه سایبر ازجمله شبکههای اجتماعی رسانه ملی علاوه بر تلاش بیوقفه برای تحکیم، تقویت و تعمیق جایگاه رادیو و تلویزیون ملی، از ورود به عرضه فضای مجازی نیز غافل نبوده است و با حمایت از سامانههای نرمافزاری مختلف به این مهم پرداخته است. از سویی دیگر نیز با گسترش چشمگیر شبکههای فارسیزبان بیگانه در کارزار رسانهای نابرابر به دفع هجمههای رسانهای آنها میپردازد و علاوه بر آن با تاسیس شبکههای رادیویی و تلویزیونی به زبانهای مختلف در تلاش به منظور روشنگری برای آحاد مردم جهان است.
در پایان رسانه ملی بر آن است در گام دوم انقلاب اسلامی با ایجاد بسترهای فکری و فرهنگی خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی شعائر انقلاب اسلامی را محقق کند. امید، موتور محرک تحقق اهداف و آرمانهاست و ازاینرو، امیدآفرینی در سرلوحه تلاشهای صداوسیما قرار دارد و رسانه ملی همواره میکوشد بذر امید را خصوصاً در دل قشر جوان ایرانی بکارد و به ترسیم افق روشن تمدن عظیم اسلامی در آتیه ایران عزیز بپردازد.
داود نعمتی