جوانها پیش قراول پویشهای شکل گرفته در عید غدیرند، برای مولایشان امیرالمومنین علی (ع) حضوری یا مجازی کم نمیگذارند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، لباس نو بپوشید! خوش بو کنید جامه و خانه را! شاد کنید یکدیگر را! هدیه دهید و اطعام! غدیر رسیده!... این فرمایش امام صادق (ع) است؛ در پاسداشت عیدی که بالاتر است از همه اعیاد؛ روزی که نعمت ولایت ارزانی مسلمانان و دین بر همه نسلها و عصرهای بعد از پیامبر کامل شده است.
میان همه آنچه در این روز سفارش شده ایم به آن، سنت اطعام جایگاه ویژهای دارد. حجت الاسلام علیرضا پناهیان میگوید: اگر یک پرس غذا در روز عید غدیر بدهید انگار ده تا یکصد هزار پیغمبر را غذا دادهاید؛ حالا ببینید اگر یک گروهی را غذا بدهید چقدر ثواب میبرید. این غذا غذای محبت است؛ به هر کسی بدهید از صد تا سخنرانی ارزشش بیشتر است، با مهر علی بن ابیطالب آن غذا را درست کرده اند.
این نذری بابرکت برای خیلیها حکم مائده آسمانی را دارد. اهالی مسجد اباذر در تهران هم تا امروز سنت اطعام غدیر را سینه به سینه حفظ کرده اند. در آشپزخانه مسجد بزرگ و کوچک کنار هم مشغول خرد کردن گوشت هستند. جمعیتی سی نفری که با عشق و اشتیاق و علی گویان گوشتها را خورشتی میکنند. آقای بهروزی به نوجوان یازده سالهای که در حال خرد کردن گوشت هاست اشاره میکند و میگوید: من از این نوجوان کوچکتر بودم که وارد این تشکیلات شدم حالا ۶۰ سال دارم. امیدوارم فرهنگ کار کردن و پخت و پز به نیت حضرت علی علیه السلام به نسلهای بعدی ما هم منتقل شود و همه از این سفره با برکت سهمی ببرند.
حسین حائری دبیر ستاد مردمی مائده غدیر که به میان اهالی این مسجد آمده توضیح میدهد: طعام اثر تربیتی دارد، این که ما از چه چیزی تناول میکنیم، به همین دلیل امیدوار هستیم که در این طرح مائده غدیر به هشتاد میلیون پرس غذا برسیم تا همه مردم ایران از این مائده برخوردار شوند.
جوانها پیش قراول پویشهای شکل گرفته در این عیدند. حضوری یا مجازی کم نمیگذارند برای مولایشان. مثل جوانهای گروه جهادی ابراهیم هادی که حالا در گوشه و کنار ایران درتدارک برگزاری این جشن بزرگند.
به شکرانه نعمت ولایت خیلیها هم بار سفر بسته اند تا درمان دردهای مردمی باشند که این روزها بیشتر در سختی اند. حتی اگر مقصد گرمای پنجاه درجه خوزستان باشد و روزهای پر خطر کرونایی. جلال عادلی دندانپزشک گروه جهادی منتظران ظهور که این روزها در خوزستان به سر میبرد میگویند: به شکرانه نعمت ولایت و به اقتدا از آقا و مولایمان حضرت علی علیه السلام به خوزستان آمدیم تا در روستاهای این استان برخی مشکلات آب رسانی را با کمک خیرین حل کنیم.
غدیر موعد تقسیم شادی هاست؛ روزی برای خیرپراکنی؛ برای آنکه هر کس با هر آنچه در توان دارد دست کم یک نفر را خوشحال کند.
به شکرانه برخورداری از نعمت ولایت و به تاصی از مرام و منش امیرمومنان. مردی که زندگی اش وقف شاد کردن محرومان شد، اگرچه در محاصره بدخواهی دشمنان روزگار میگذراند.