درجلسه ستاد بحران مقابله با کرونا که با ریاست استاندار برگزار شد نزدیک به ۲۰ دستگاه اجرایی نظارتی ،قضایی وخیریه های مردم نهاد برای اجرای طرح واکسیناسیون همگانی دراستان قم اعلام آمادگی کردند.
اقای سرمست یکی از مسئولیتهای خود را ایجاد هماهنگی و همکاری بین دستگاههای استان برای اجرای طرح واکسیناسیون با دانشگاه علوم پزشکی قم دانست و افزود: تمامی دستگاههای اجرایی و قضایی و نظارتی خیرین مردم نهاد، موسسات دینی و حوزه های علمیه آمادگی خود را برای تجهیزات، نیروی انسانی و فضای لازم برای واکسیناسیون عمومی اعلام کردند.
وی از راه اندازی مراکز تجمیعی واکسیناسیون در مناطق پردیسان و نیروگاه خبر داد و گفت: از هفته گذشته واکسیناسیون رانندگان وسایط نقلیه عمومی، افراد دارای بیماریهای خاص، شغلهای با تردد بالای جمعیتی در سطح جامعه انجام شده و واکسیناسیون افراد بالای ۵۰ سال هم در دستور کار قرار دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم هم از بالا رفتن سرعت دریافت واکسن در قم خبر داد و افزود: بهترین راه کنترل کرونا واکسینه شدن ۶۰ و ۷۰ درصد مردم استان است، از این جهت باید افراد و گروههای هدف هر چه زودتر به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.
دکتر قدیر از ذخیره ۳۰ هزار دوز واکسن ایرانی و خارجی در استان خبر داد و افزود: استقبال مردم استان از واکسن کو برکت نسبت به واکسن خارجی بیشتر است و همین امر باعث شده تا واکسن ایرانی وارد استان کنیم.
وی درگاه اینترنتی سلامت را بهترین مسیر برای ثبتنام گروههای هدف از جمله رانندگان خودروهای عمومی، بیماران خاص، افراد بالای ۵۵سال، فرهنگیان و اساتید حوزه و دانشگاه دانست و گفت: از شنبه دو مرکز فرهنگیان در میدان روح الله برای آموزش و پرورش و دانشگاه قم برای اساتید دانشگاه و حوزویان ، امر واکسیناسیون را انجام میدهند.