۵۷ درصد نسخه های تامین اجتماعی در خراسان جنوبی از ابتدای اجرای طرح حدف دفترچه ها به صورت الکترونیکی صادر شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مدیرکل تامین اجتماعی خراسان جنوبی گفت: اجرای طرح نسخه الکترونیکی از
محمدی با اشاره به اینکه از ابتدای اجرای طرح تاکنون ۸۰ هزار نسخه توسط پزشکان بخش خصوصی استان صادر شد که از این تعداد بیش از ۷۹ هزار نسخه بصورت الکترونیکی ثبت شده است افزود: در حال حاضر ۹۹.۱ درصد نسخ تولید شده توسط پزشکان در مطب ها و ۲۶.۸۳ درصد نسخ تولید شده در مراکز درمانی دانشگاهی، دولتی و خیریه به صورت الکترونیکی صادر می شود.
وی گفت: همچنین از حدود ۱۱۰ هزار نسخهای که توسط مراکز درمانی و درمانگاههای دولتی و خیریه سطح استان تولید شده است حدود ۳۰ هزار نسخه الکترونیکی و ۸۰ هزار نسخه بصورت غیر الکترونیکی ثبت شده است.
مدیرکل تامین اجتماعی خراسان جنوبی گفت: همه داروخانهها و مراکز پاراکلینیک طرف قرارداد در استان به سامانه نسخه الکترونیک دسترسی دارند و فقط دو پزشک تاکنون در این سامانه ثبت نام نکرده اند.
محمدی افزود: اجرای طرح نسخه الکترونیک در ابتدای شروع با مشکلاتی همراه بود که به مرور زمان این مشکلات مرتفع شد و با رفع مشکلات سامانه استقبال پزشکان نیز افزایش یافته و از مهمترین مشوقهای اجرای این طرح پرداخت ۸۰ درصد حق ویزیت پزشکان بصورت روزانه است و همچنین برای داروخانههایی که نسخ الکترونیک را پذیرش کنند ۸۰ درصد هزینه نسخ در پایان ماه به حساب داروخانهها واریز می شود.
وی گفت: همچنین در صورتی که مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی از نرم افزارهای حد واسط (API) سازمان برای تولید نسخه استفاده کنند علاوه بر پرداخت سهم قابل توجهی از مطالبات سال گذشته، مطالبات جدیدشان هم ظرف کمتر از ۱۵ روز تسویه می شود.
مدیرکل تامین اجتماعی خراسان جنوبی در خصوص روند بهره مندی از بیمه تکمیلی با حذف دفترچهها گفت: با توجه به تفاهم نامه سازمان تامین اجتماعی با بیمه مرکزی دسترسی لازم برای کارشناسان بیمه تکمیلی برای اخذ گزارش از سامانههای درمان سازمان فراهم شده و اطلاعات دریافتی از پرتال معاونت درمان سازمان به عنوان سند قابل پرداخت است و بیمههای تکمیلی حق مطالبه نسخه کاغذی از بیمه شدگان خود را ندارند.