بیماران هپاتیت در مراکز نگهداری متکدیان شناسایی و تحت درمان قرار میگیرند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، کارشناس مسئول بیماریهای آمیزشی، اچ آی وی و هپاتیت معاونت بهداشت
دکتر علی حسین پور،با اشاره به اینکه بیماران هپاتیت B به صورت مستمر شناسایی میشوند و بررسیهای لازم از فرد بیمار و خانواده وی به عمل میاید افزود : اطلاعات فرد بیمار در سامانه سینا ثبت میشود و بیمار برای طی کردن مراحل درمانی به مراکز درمانی معتبر معرفی میشودو اگر بیمار برای هزینههای درمانی با مشکلی مواجه باشد به مرکز انجمن بیماران کبدی معرفی میشود.
وی افزود: اکثر بیماران این واحد بیماران بی خانمان و اتباع هستند که توسط مرکز بیماران بدون مرز حمایت میشوند.
دکتر حسین پور بیان کرد: علاوه براین ، امسال به ۱۱ کمپ اجباری نیروی پزشک، پرستار و کارشناس بهداشت اعزام میشود تا بیماران به لحاظ تعداد ویروس در بدن مورد بررسی قرار گیرد و دوره درمان سه ماهه خود را طی کنند علاوه براین به فرد بیمار واکسن هپاتیت B و گزاز نیز تلقیح میشود.
وی بیان کرد: افرادی که هپاتیت C دارند نیز تحت پوشش درمانی قرار میگیرند در عین حال افرادی شناسایی میشوند که در کمپهای نگهداری از افرد بی خانمان سکونت دارند.
کارشناس مسئول بیماریهای آمیزشی، اچ آی وی و هپاتیت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در خصوص بیماری کرونا نیز غربالگری فعال از لحاظ تب سنجی، تنگی نفس و سرفه انجام میشود و موارد مشکوک شناسایی و بررسی میشوند که برای یک کمپ که مشکوک به ابتلا به کرونا بود بیش از ۲۰۰ تست پی سی آر انجام شده است.