فرمانده عملیات مدیریت بیماری در کلانشهر تهران: وزارت بهداشت در اعلام گروههای سنی برای تزریق واکسن کرونا شتابزده عمل میکند و شاهد تجمع بیماران در مراکز واکسیناسیون هستیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزارای صدا و سیما، دکتر علیرضا زالی در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان تهران درباره طرح واکسیناسیون کرونا افزود: مهمترین مسئله برای کاهش ازدحام جمعیت در مراکز واکسیناسیون بحث افزایش مراکز تجمیعی است که اکنون از مرز ۱۰۰ مرکز عبور کرده ایم و به ۱۰۲ مرکز رسیده است و تا سه روز آینده مراکزی در مرکز نمایشگاه و هوانیروز و ... به جمع مراکز واکسیناسیون اضافه خواهد شد.
وی ادامه داد: اگر قرار باشد در زمینه نوبت دهی به صورت ساماندهی شده عمل نکنیم با مشکل مواجه میشویم چرا که با افزایش گروههای جمعیتی و کاهش سن گروههای هدف برای واکسیناسیون کرونا، کار سخت خواهد شد.
زالی گفت: در اعلام گروههای سنی باید تدبیری صورت بگیرد که شاهد تجمع نباشیم.
وی افزود: نباید تهران را با جاهای دیگر مقایسه کنیم چراکه یک منطقه شهرداری تهران گاهی با دو استان از نظر جمعیت برابری میکند، بنابراین باید اعلام گروههای سنی در تهران با متانت و اطلاع رسانی شفاف صورت گیرد و گروههای سنی را کم کنیم تا شاهد ازدحام نباشیم.
زالی گفت: گروههای سایرین (بیماران خاص یا زمینه ای) خودش عدد بزرگی است و بیش از ۹۰ هزار نفر را از گروههای سایرین تاکنون واکسینه کردیم که جمعیت زیادی است.
فرمانده عملیات مدیریت بیماری در کلانشهر تهران افزود: افرادی هم توان مراجعه به مراکز را ندارند یا به سیستم هوشمند متصل نیستند و حتی برخی از این گروههای سنی در مراکز سلامت ما ثبت نشده اند که باید این موارد ساماندهی شود.
افزایش بستریهای کرونایی در بیمارستانهای استان تهران
فرمانده عملیات مدیریت بیماری در کلانشهر تهران گفت: آمار بستریهای کرونایی در بیمارستانهای استان تهران افزایش جدی دارد.
دکتر علیرضا زالی در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا افزود: نیروهای کادر درمان شرایط سختی را دارند و در بحث درمان، بالاترین امار بستریها را شاهد هستیم، تیم درمان خسته و فرسوده شده اند و به افزایش تختهای بستری در بیمارستانهای تهران نیاز داریم.
وی با تاکید بر ضرورت ظرفیت سازی جدید گفت: راه اندازی بخشهای درمان دارویی، بهسازی شبکههای اورژانس و ظرفیت سازی جدید از اولویت هاست و باید در تختهای بیمارستانی نیز افزایش ظرفیت داشته باشیم و از فشار کار در دو هفته آینده بکاهیم.
دکتر زالی افزود: در بحث تامین نقدینگی بیمارستانها نیز نیاز به کمک داریم و اخیرا کمکهای متمرکزی را شاهد نبودیم.
وی ادامه داد: اکنون ۱۵ بیمارستان بالاترین بار بیماری را برعهده دارند.
دکتر زالی گفت: در حوزه برنامه ریزی برای نیروهای کادر درمان نیز فرسودگی قابل توجهی را داریم به ویژه اینکه در پرداختیها نیز شاهد نارضایتی درمیان کادر درمان هستیم و در برخی موارد حتی حقوق اولیه نیز پرداخت نشده است و فرآیند جذب نیروهای جدید نیز به کندی صورت میگیرد.
زالی تصریح کرد: بهتر است وزارت بهداشت و درمان از ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا مصوبه بگیرد که فعا بدون برنامه گزینشی، نیروهای جدید جذب کادر درمان شوند.