در شبانه روز گذشته ۳۹۲ بیمار جدید در بیمارستانهای فارس بستری شدند و ۱۲ هم استانی جان باختند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز فارس،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با علام خبر بستری ۳۹۲ بیمار جدید مبتلا و یا مشکوک به کروناویروس در بیمارستانهای استان در ۲۴ ساعت گذشته، مجموع بیماران مثبت و مشکوک دارای علایم که هم اکنون در بیمارستانهای استان بستری هستند را دو هزار و ۶۴۲ بیمار عنوان کرد و افزود: از این تعداد، ۲۸۷ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخشهای ICU، مراقبتهای ویژه درمانی دریافت میکنند.
دکتر عبدالرسول همتی افزود: در طول بحران بیماری کووید ۱۹، در مجموع یک میلیون و ۱۷۴ هزار و ۴۶۷ تست تشخیصی شامل تست مولکولی یا PCR و تست سریع در فارس انجام شده است که از این تعداد، یک میلیون و ۵۰ هزار و ۶۵۶ مورد تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاههای استان بوده و با بررسی نمونههای انجام شده، ۳۰۷ هزار و ۳۱۹ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است؛ همچنین از ابتدای آغاز طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی» تاکنون، ۱۲۳ هزار و ۸۱۱ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۲۱ هزار و ۸۰۹ بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع از ابتدا تاکنون، ۳۲۹ هزار ۱۲۸ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.
معاون بهداشت دانشگاه با ابراز تاسف از جان باختن دوازده هم استانی دیگر در ۲۴ ساعت گذشته بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹، تعداد جانباختگان کرونا در فارس را از ابتدا تا امروز، سوم مرداد، پنج هزار و ۵۹ نفر اعلام کرد.
دکتر همتی در ادامه از بهبودی ۲۹۱ هزار و ۹۰ نفر از ابتدای شیوع بیماری تاکنون خبر داد که از بیمارستان ¬ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.
بیشتر بخوانید:
معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به آمار بالای مراجعه به بیمارستان ها، بسیاری از موارد مراجعه بیماران را غیرضروری خواند و افزود: مراکز ۱۶ ساعته استان با داشتن کادر مجرب، آمادگی لازم برای ارائه خئمات تشخیصی و درمانی لازم مثل تست PCR، درخواست سی تی اسکن و داروهای ضدویروس دارند.
او اظهار کرد: از مجموع ۴۶ مرکز فعال در سطح استان، ۱۱ مرکز در شیراز و بقیه در شهرستانها فعالیت میکنند.
این مقام مسوول در دانشگاه از شهروندان و به ویژه جوانان خواست تا با توجه به روند کاهش سن ابتلا و مرگ و میر بیماران کرونا، جوانان همچنان به رعایت شیوه نامههای بهداشتی پایبند بوده و با جدی گرفتن پروتکلهای بهداشتی مانند استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی، شست و شوی مرتب دستها و دوری از دورهمیهای خانوادگی، در کاهش زنجیره انتقال این بیماری سهیم شوند.