نیمی از شهرکهای صنعتی استان اصفهان به ظرفیت نهایی رسید و در کمتر از پنج درصد آنها زمین برای واگذاری وجود دارد.
محمدجواد بگی افزود: پارسال هزار و ۲۶۹ قرارداد با وسعتی حدود ۷۶۰ هکتار امضا شد که رکورد کشور در ۳۵ سال گذشته شکسته شد و شرکت شهرکهای صنعتی اصفهان برای اولین بار از نظر تحصیل منابع و شهرک سازی رتبه اول را کسب کرد.
وی با اشاره به اینکه استان اصفهان پارسال حدود هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال تحصیل منابع داشت و تهران با حدود ۷۰۰ میلیارد ریال تحصیل منابع استان دوم کشور در این زمینه شد گفت: حدود ۱۱ هزار قرار داد در شهرکهای صنعتی استان اصفهان وجود دارد که از این تعداد ۶ هزار و ۵۰۰ قرارداد با اشتغالزایی بیش از ۱۴۰ هزار نفر به بهره برداری رسیده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان افزود: ۷۶ شهرک صنعتی مصوب در این استان وجود دارد که از این تعداد ۷۰ شهرک عملیاتی شده و در حال واگذاری است.
اکنون هشت شهرک و ناحیه صنعتی خصوصی فعال شامل شهرک صنعتی خصوصی محمود آباد، شهرک صنعتی خصوصی کرون در تیران و کرون، ناحیه صنعتی رحمت آباد خوانسار، شهرک صنعتی خصوصی فولاد در لنجان، شهرک صنعتی خصوصی نقش جهان در لنجان، شهرک صنعتی خصوصی نیوان ابتکار سایپا و شهرک صنعتی خصوصی فتح المبین کاشان (پارس زاگرس) در اصفهان وجود دارد و این استان دارای بیشترین شهرک خصوصی در کشور است.
در مجموع حدود صد ناحیه و شهرک صنعتی دولتی و خصوصی در استان وجود دارد که در زمان حاضر از این تعداد ۹۰ شهرک و ناحیه صنعتی راه اندازی شده و یا در حال راه اندازی است که مطالعات فنی، اقتصادی و زیست محیطی آنها به پایان رسیده و منتظر دریافت مصوبات کمیسیون زیربنایی و شورای برنامه ریزی استان است.