ویدئو را ببینید:
واقعیت طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی چیست؟ + فیلم
طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی این هفته در مجلس شورای اسلامی بررسی میشود. در این ویدئو به برخی شبهات در خصوص این طرح پاسخ داده شده است.
به گزارش خبرنگار فضای مجازی گروه علمی فرهنگی هنری
خبرگزاری صدا و سیما ، اخیرا ویدوئوی از مهدی شجاری در فضای مجازی پیرامون طرح صیانت وایرال شده است. در این فیلم به دروغ القا میشود که قرار است کلیه سرویسهایی مثل اینستاگرام و واتس اپ و گوگل پس از تصویب این طرح، مسدود شوند.
آقای سید عباس مرادی یکی از طراحان طرح صیانت در این فیلم به شبهات مطرح شده پاسخ میدهد:
البته هر کی یه کم عقل داشته باشه میفهمه چرا بعضیا دارن میسوزن؛ چون یه سری میترسن سایت و گروهاشون بسته بشه و دیگه به یه سری اطلاعات خوشگلِ مثبت هجده سال نداشته باشن :)
۱- «اگر مشابه داخلی نداشته باشه» این خودش مشکلسازه چون بارها به بهانهی نمونههای داخلی این بند کنار رفته، پس به جای این بند باید این بند اضافه بشن :« هیچ برنامهای بدون همه پرسی و رفراندوم فیلتر نشه » چون مردم هستن که باید تشخیص بدن که چه برنامهای نمونهی داخلی مشابهی داره یا نه، نه یه فردی مثل آقای تقیپور که میگفتن اینترنت ۱۲۸ کیلوبایت بر ثانیه کافیه!
۲- دربارهی همکاری شرکتهای خارجی، چه بخوایم و چه نخوایم اکثر شرکتهای فناوری خارجی از کشورهایی هستن که { فرهنگ جامعشون } به دموکراسی و آزادی بی چون و چرا پایبندن و حتی در برابر دولت خودشون هم حاضرن ایستادگی کنن و اگر ما از اونها بخواهیم که کانال یا محتوایی رو سانسور کنن، قطعا پاسخ منفی میدن، حتی اگر همهی تحریما برداشته بشه و بهترین روابط رو با کشورها داشته باشیم و اگر هر نوع همکاریای انجام بدن، محبوبیت خودشون رو در جامعهی جهانی از دست میدن و در بازار رقابت از پیامرسانها و فناوریهای آزادتر عقب میوفتن.
۳-نگرانی اصلی دربارهی طرح صیانت فیلتر شدن نیست، سخت شدن استفاده از فیلترشکنه که یعنی مردم سپرشون رو زمین بذارن به امید اینکه اون ۵ نفر فیلتر نکنن، عقل سالم میگه نباید نقد رو ول کرد و نسیه رو چسبید، مخصوصاً وقتی که داریم این همه پنهانکاری رو تو کشور میبینیم و طرحهایی مثل شفافیت آرا تصویب نمیشه.
۴- در نهایت باید بگم که کلی قانون زیبا و قشنگ داشتیم که هیچ عیب و شک و شبههای هم نداشته ولی طوری اجرا میشه که نبودن اون قانون از بودنش بهتره.
بعدشم این حرف فقط برای پرت کردن حواس ها از
این طرحه و هیچ جنبه و نکات مثبتی نداره
الف- جریمه نقدی از یک درصد (۱%) تا ده درصد (۱۰%) متوسط درآمد سالیانه و در صورت عدم درآمد یا عدم تکافوی آن جریمه نقدی از یک تا یکصد میلیارد ریال.
ب- محرومیت از عرضه و فعالیت خدمات از طریق اخطار، حذف از درگاه ثبت، کاهش مدت اعتبار یا تعلیق یا لغو یا عدم تمدید مجوز
پ- محرومیت از حمایتهای موضوع این قانون
ت- محدودیت در تبلیغات
ث- محدودیت در ترافیک
ج- مسدودسازی
الان تلگرامو فیلتر کردیم، کی ضرر کرد؟ ما یا تلگرام؟
مردم رو احمق فرض نکنید، مشابه داخلی؟
میاید یوز رو میذارید جای گوگل و روبیکا رو میذارید جای اینستاگرام و میگید این هم مشابهش، پس اینستا و گوگل فیلتر!
اما هممون میدونیم این کجا و آن کجا، ابزار جاسوسی میخواید بدید به مردم، مثل سروش که مفتضحانه شکست خورد