برداشت گیاه دارویی سیاه دانه از 380 هکتار مزارع شهرستان های اردل و لردگان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، مدیر زراعت استان گفت: میانگین برداشت سیاه دانه در هر هکتار ۸۰۰ تا هزار کیلوگرم است و تا یک ماه برداشت این گیاه دارویی و خوراکی ادامه دراد.
محسن مهدوی افزود: 10 درصد از محصول برداشتی در استان و مابقی به استان های شیراز، اصفهان و تبریز ارسال می شود.
به گفته وی، در استان چهارمحال و بختیاری یک هزار و ۴۰۰ گونه گیاهی دارویی، صنعتی و خوراکی شناسایی شده است.
سیاه دانه طعمی تلخ دارد و به عنوان ادویه در مواد غذایی به خصوص ترشیجات استفاده میشود.این دانه بومی جنوب غربی آسیاست و از قدیم به عنوان ضد انگل، ضد باکتری و مسهل استفاده میکردند.
شهرستان های اردل و لردگان دراستان چهارمحال و بختیاری قرار دارند.