داوری مرحله نهایی دوازدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۲» با حضور اساتید و چهرههای برجسته مطبوعات کشور برگزار شد.
این برنامه با حضور داوران دکتر یونس شکرخواه، هوشنگ گلمکانی، فریدون عموزاده خلیلی، دکتر سعید ارکانزاده، مهدی یزدانیخرم و دکتر گیتا علیآبادی نشریات و مقالات فرهنگی، هنری، ادبی، مقالات دینی و قرآنی، علمی-انسانی و همچنین آیتمهای تیتر، خبر و مصاحبه مورد داوری نهایی قرار گرفت.
داوران گروه اول دکتر محمدمهدی فرقانی، دکتر مهدخت بروجردی، سرگه بارسقیان، مهران کرمی، محمد مهاجری نشریات عمومی، نشریات و مقالات اجتماعی، سیاسی و اقتصادی، سرمقاله و یادداشت و گزارش را به صورت حضوری در مرحله نهایی داوری کردند.
سیدعلی ضیایی، سیامک رحمانی و دکتر محمدکیاسالار نیز مقالات علوم پزشکی، علوم پایه، هنر و معماری، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و محیطزیست را داوری کردند.
گرافیک و صفحهآرایی، طرح روی جلد، اینفوگرافیک و طرح نیز توسط محمود مختاریان و دکتر مریم سلیمی داوری شد.
همچنین دکتر لقمان ستوده داوری نشریات محلی را به عهده داشت.
نشریات طنز و کاریکاتور، نیز توسط هادی حیدری، اسماعیل امینی و رضا رفیع به صورت حضوری داوری شد.
همچنین در بخش ویژه کرونا توسط محمدفاضلی و تقی آزاد ارمکی، بخش عکس محمدمهدی رحیمیان، نشریات زبان خارجه مهندس محمدرضا آبشاحمدلو، سایت، وبلاگ و صفحات اینستاگرام توسط مجتبی حسینی، رضاساکی، نشریات کاغذیالکترونیک و نشریات چند رسانهای توسط محمدامین خرمی و نشریات صوتی توسط احسان مهرجو به صورت مجازی داوری شده و کار داوری آنها به پایان رسید.
در دوازدهمین دوره از جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی کشور که به میزبانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار میشود، پس از دریافت ۲۸ هزار و ۲۷۱ اثر از سوی دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور، ۲۳ هزار ۷۸۹ اثر بعد از مرحله غربالگری اولیه توانستند جواز حضور در مرحله داوری را دریافت کنند.
از مجموع ۲۳ هزار و ۷۸۹ اثر و نشریه راه یافته به مرحله اول داوری در نهایت تعداد ۹۵۷ اثر به مرحله نهایی جشنواره «تیتر ۱۲» راه پیدا کرد که این آثار از ۹۳ دانشگاه به مرحله نهایی جشنواره راه پیدا کرده است. بدین ترتیب در مرحله نهایی داوری ۴۴ دانشگاه علوم پزشکی و ۴۹ دانشگاه تابعه وزارت علوم در اختتامیه جشنواره نماینده خواهند داشت.
هر ساله جشنواره تیتر توسط یکی از دستگاههای آموزش عالی کشور برگزار میشود. در دوره قبل جشنواره تیتر ۱۱ به میزبانی وزارت علوم برگزار شد و امسال وزارت بهداشت میزبان جشنواره «تیتر ۱۲» خواهد بود که با شعار «عینیت در خبر، انصاف در تحلیل، آزادی در بیان» برگزار میشود.
این دوره از جشنواره بخشهای متعدد و مختلفی دارد. «آثار برگزیده» شامل ۲۶ رسته، «نشریات برگزیده» شامل ۱۸ رسته و «فضای مجازی» شامل ۸ رسته، «بخش ویژه» نیز با دو موضوع در کنار «سرزمین مادری» پنج بخش اصلی جشنواره را تشکیل میدهند. امسال همچنین برای نخستین بار بخش «سرزمین مادری» با هدف ارزیابی و آشنایی از فعالیتهای فرهنگی دانشجویان ایرانی خارج از کشور در حوزه رسانه و ایجاد ارتباطی فرهنگی در نظر گرفته شده است. بدین منظور تفاهمنامهای با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی منعقد شده است که زمینهساز گستردهتر شدن این ارتباطات فرهنگی است.