۹۵درصد از کودکان مبتلا به کرونا خود به خود بهبود مییابند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، ریس اورژانس بیمارستان شیخ از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد
علیرضا عطایی نخعی با اشاره به اینکه کرونا در اطفال، هر سیستمی را میتواند درگیر کند، اما شایعترین علائم ابتلا به کرونا در کودکان، علائم گوارشی و ریوی است گفت: کمتر از ۵درصد کودکان مبتلا به کرونا نیاز به بستری پیدا میکند و کمتر از یک درصد آنها باید در بخش مراقبت ویژه بستری شوند.
وی با بیان این که ویروس کرونا با علائم مختلفی در کودکان بروز میکند، اما مقدار درگیری ریوی در کودکان شبیه به یک سرماخوردگی ساده است، گفت: علائم دیگر این ویروس سرفه، تب، دلدرد، اسهال، استفراغ، ضعف بدن و در موارد پیشرفته سندرم التهاب چند متغیره است.
متخصص بیماریهای اطفال گفت: با توجه به اینکه بهبود بیماری کرونا در اطفال به صورت خود به خودی است، عوارضی در بدن برای اطفال ایجاد نمیکند، اما خطرناکترین عوارض آن در اطفال عوارض قلبی، ریوی و مغزی است.
دکترعطایی افزود: بیشترین آمار مرگ و میر نیز در بین بیمارانی است که بیماری پیش زمینهای مثل چاقی زیاد و فلج مغزی دارند.
وی گفت: کودک مبتلا به کرونا باید از سالمندان، افراد بالغ و مادران باردار و کسانی که بیماری پیش زمینهای دارند جدا شود، زیرا میتواند بیماری را سریع منتقل کند.
رییس اورژانس بیمارستان دکتر شیخ افزود: اطفال برای پیشگیری از مبتلا شدن به ویروس کرونا باید دستهای خود را بشویند، ماسک بزنند، تغذیه مناسب داشته باشند، از خوردن فستفودها و غذاهای خیابانی خودداری کنند؛ همچنین اگر فرد بالغی علائم سرماخوردگی داشت، کودک به مدت ۲هفته با آن فرد تماس نداشته باشد.