برای نخستین بار نان بربری که شهرت ایرانی دارد در قزاقستان توانسته مورد اقبال و توجه مردم این کشور قرار گیرد.
به گزارش امیرهوشنگ دانایی خبرنگار سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما از قزاقستان ؛ برای نخستین بار نان بربری که شهرت ایرانی دارد در قزاقستان توانسته مورد اقبال و توجه مردم این کشور قرار گیرد. نان مهمترین ماده غذایی در سراسر جهان است و برحسب آداب و رسوم اقوام و ملل مختلف پخت میشود. در همه کشورهای جهان نان به عنوان غذای اصلی مصرف میشود و در بیشتر ادیان نیز بر احترام به نان تاکید شده است.
مصاحبه شوندگان:
۱ - قوانش بیک قاری صاحب و پایه گذار نان بربری در قزاقستان
۲ و ۳ - خریداران نان بربری در قزاقستان
۴ - فروشنده نان بربری در قزاقستان
۵ - دوران خدای برگن سرپرست پخت نان بربری در قزاقستان
۶ - ابوطالب چابک شاطر نان بربری در قزاقستان