امیرآباد دامغان جایی در حد فاصل کویر و دامنههای البرز، به واسطه وجود انسان نیکوکاری با دل دریایی، این روزها به کانون خیر و احسان در کشور تبدیل شده است.
این طرح با هدف کمک به معیشت نیازمندان از طریق اهدای گوشت قربانی و همچنین پرداخت کمکهای نقدی و نذورات به اجرا در میآید.
اگرچه در ابتدا این طرح با پیشنهاد آقای آبادیان تنها در سمنان اجرا میشد، اما آثار و برکات این طرح خداپسندانه سبب شد که از سال ۹۷ طرح قربانگاه در سراسر کشور به پشتوانه مراکز نیکوکاری، افراد خیر و کسانی که نذر قربانی دارند، اجرا شود.
حالا جشن ذبح عظیم کم کم در فرهنگ ایرانیان جای خود را باز کرده سات به طوری که سال گذشته تنها در استان تهران بیش از ۱۰ میلیارد تومان گوشت قربانی تقدیم نیازمندان شد. شخص ابراهیم امیرآبادیان طی چند سال گذشته ۲۵۰۰ قربانی را ذبح و گوشت آن را به خانوادههای محروم ارائه کرده که اقدامی بسیار ارزشمند و الگویی برای خیران در سراسر کشور تبدیل گشته است.
از ابتدای اجرای این طرح تاکنون میزان گوشت قربانی در طرح ذبح ابراهیمی بیش از سه برابر رشد داشته که نشان دهنده استقبال خوب مردم نیکوکار ایران اسلامی از این ایده خداپسندانه است.
در اجرای این طرح، مکانهایی در سطح شهرها برای راهاندازی قربانگاه پیشبینی شده است. امسال هم تمام شیوه نامهها بهداشتی در راهاندازی مراکز قربانگاه در نظر گرفته شده است و شهروندان میتوانند برای ادای نذر خود به این مراکز مراجعه و گوشت قربانی خود را با هماهنگی کمیته امداد به افراد نیازمند اهدا کنند.
در اجرای طرح قربانگاه، کمیته امداد نیز به نسبت هر میزان قربانی اهدا شده توسط مردم، افراد نیکوکار یا خیریهها و مراکز نیکوکاری، به همان میزان گوشت قربانی به این طرح اختصاص داده و به نیازمندان پرداخت میکند.
ابراهیم امیرآبادیان، خیر امیرآبادی حالا دیگر نمادی از احسان و رأفت ایرانیان است، انسان سخاوتمندی که گستردگی سفره کرم و مهربانیاش محدود به زادگاه کوچکش در امیرآباد نیست و هموطنان بسیاری در سراسر کشور در روز عید قربان طعم نیکوکاری او و دیگر خیرین هموطن را میچشند.
طرح قربانگاه امیرآبادیان امسال نیز همانند چند سال گذشته با رویکرد ارتقای سطح معیشت مددجویان کمیته امداد و خانوادههای نیازمند برگزار میشود. به همین منظور کد دستوری #۱*۸۸۷۷* برای مشارکت نقدی در این طرح پیشبینی شده است.
شهروندان تهرانی برای ذبح قربانی خود میتوانند به مراکز اعلام شده توسط کمیته امداد مراجعه کنند.
اعلام روشهای مشارکت مردمی در طرح «نذر قربانی»
رئیس کمیته امداد هم جزئیات طرح قربانگاه ویژه عید قربان و روشهای مشارکت مردمی برای کمک به نیازمندان در قالب این طرح را اعلام کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، سیدمرتضی بختیاری ضمن تبریک عید سعید قربان و دهه ولایت، از مردم نیکوکار ایران اسلامی برای عمل به سنت حسنه قربانی و کمک به نیازمندان در عید سعید قربان دعوت کرد.
وی گفت: طرح نذر قربانی در راستای مفاهیم دینی، الهی و انسانی و با هدف ارتقای سطح معیشت خانوادههای نیازمند در عید قربان اجرا میشود.
رئیس کمیته امداد افزود: مردم نیکوکار، خیران و تمام کسانی که قصد ادای نذورات خود در عید سعید قربان را دارند، میتوانند با مشارکت در این طرح، گوشت قربانی خود را از طریق دفاتر کمیته امداد و مراکز نیکوکاری زیرمجموعه این نهاد در اختیار خانوادههای مستمند قرار دهند.
بختیاری تاکید کرد: در این طرح ضمن همکاری کمیته امداد با سازمان میادین میوه و ترهبار برای در نظر گرفتن جایگاه ذبح شرعی، دفاتر کمیته امداد در سراسر کشور برای انجام نذر قربانی و اختصاص آن به نیازمندان آمادگی دارند.
همچنین مردم عزیز میتوانند نذورات نقدی خود را برای تامین گوشت قربانی در اختیار این نهاد قرار دهند.
وی با دعوت از خیران و مردم نیکوکار ایران اسلامی برای پیوستن به این طرح خداپسندانه، خاطرنشان کرد: کد دستوری #۱*۸۸۷۷* و شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۱۳۶۴ و شماره حساب ۸۸۰۴۴۳۹۸۷ نزد صندوق قرضالحسنه امداد ولایت برای دریافت کمکهای مردمی در طرح قربانگاه پیشبینی شده است.
رئیس کمیته امداد گفت: شیوه نامههای بهداشتی در تمام مراحل ذبح تا توزیع گوشت قربانی در این طرح به صورت جدی رعایت میشود و گوشت قربانی در کمترین زمان ممکن به دست خانوادههای نیازمند خواهد رسید.
آقای بختیاری با تقدیر از همراهی همیشگی مردم نوعدوست ایران اسلامی با کمیته امداد در راستای کمک به محرومان، اظهار کرد: مردم عزیز سال گذشته بیش از ۲۰۴ میلیارد تومان از طریق گوشت قربانی یا به صورت نقدی در این طرح مشارکت کردند که نسبت به سال پیش از آن ۸۱ درصد رشد داشت.