رئیس اداره دامپزشکی منطقه آزاد کیش گفت: ناظران بهداشتی در محل عرضه دام و قربانگاه برای رعایت دستورالعملهای بهداشتی حضور خواهند داشت.
وی گفت: مرکز عرضه دام زنده و قربانگاه در منطقه باغو جزیره کیش پیش بینی شده است.
دکتر سیف گفت: گوشت دام قربانی را حداقل ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و نسبت به مصرف اقدام کنید.
رئیس دامپزشکی منطقه آزاد کیش گفت: شماره تلفنهای ۵ - ۰۷۶۴۴۴۲۱۲۶۱ آماده پاسخگویی به ساکنان و گردشگران جزیره کیش است.