رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان اینکه کرونا برای مردم عادی شده است، گفت: بعد از ۱۷ ماه همچنان درباره بحرانی بودن شرایط کرونا هشدار میدهیم، اما مردم برای پیشگیری و مقابله با این بیماری، مشارکت نمیکنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، دکتر نامدار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در نشست خبری طرح مراقبت در
وی افزود: در دوران کرونا سبک زندگی مردم تغییر کرد و رسانهها در این زمینه نقش آفرینی کردند، اما پس از گذشته ۱۷ ماه همچنان برای ترغیب مردم به رعایت شیوه نامههای بهداشتی نیازمند همفکری و تلاش رسانهها هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین خاطرنشان کرد: دیر رسیدن به بیمارستان باعث مرگ شهروندانی شده که هیچگونه سابقه بیماری زمینهای نداشته اند.
نامدار تصریح کرد: خبرنگاران استان قزوین تا پایان مرداد واکسینه میشوند.
اجرای طرح مراقبت از منزل
دکتر یکه فلاح، مسئول طرح مراقبت از منزل دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز درباره اجرای این طرح گفت: این طرح در چند کشور اروپایی اجرا شده است و طی ۳ ماه اول سال ثابت شد که با اجرای این طرح و اختصاص بیمه پایه ۵۰ درصد هزینههای درمان کاهش یافته است.
وی افزود: در این فرایند بیماران با ۱۱۵ تماس میگیرند و با فشار دادن دکمه ۱ به سامانه کووید متصل شده و خدمات مختلف دریافت میکنند.
مسئول طرح مراقبت از منزل دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان اینکه تا به حال ۳ هزار نفر از خدمات طرح مراقبت از منزل استفاده کرده اند، خاطرنشان کرد: علاوه بر ویزیت پزشکی و پرستاری در منزل، تست پی سی آر هم انجام میشود و مبتلایان میتوانند از مشاوره تغذیه و روانشناسی هم استفاده کنند.
دکتر یکه فلاح تصریح کرد: ۸۳ درصد از ۳ هزار بیمار مشمول خدمات طرح مراقبت از منزل، بهبودی کامل پیدا کرده اند و ۹۲ درصد از مبتلایان تحت پوشش، قرنطینه را رعایت کردند.
وی افزود: اگر تمام اعضای خانواده درگیر کرونا شده باشند نسخه الکترونیک از طریق پیک به آنها ارسال میشود.