واکسینه شدن بیش از ۱۰ هزار نفر علیه کرونا در کهگیلویه
تاکنون ۱۰ هزار و ۲۵۱ نفر در شهرستان کهگیلویه علیه بیماری کرونا واکسینه شده اند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، رئیس مرکز بهداشت و درمان کهگیلویه در جلسه ستاد مقابله با بیماری کرونای این شهرستان میانگین بستری روزانه بیماران کرونایی در بیمارستان امام خمینی دهدشت را ۱۰ نفر اعلام کرد.
طیب زادگان گفت: تختهای بیمارستان دهدشت به تدریج در حال تکمیل است این در حالی است که دیگر بخشهای بیمارستان به روال عادی بازگشته بود، اما با صعودی شدن آمار مبتلایان به کرونا اختصاص داده میشوند.
محمد طاهر طیب زادگان با بیان اینکه درصد مثبت تستها از ۱۲ درصد در پیک گذشته به ۳۰ تا ۵۰ درصد در پیک جدید افزایش یافته است افزود:۵۰ درصد مرگ و میرهای کرونایی در شهرستان کهگیلویه در پیک چهارم رخ داده و ضروری است در پیک پنجم مراقبت بیشتری انجام شود. دکتر طیبزادگان به اجرای طرح واکسیناسیون اشاره کرد و ادامه داد: تاکنون ۱۰ هزار و ۲۵۱ نفر در شهرستان علیه این بیماری واکسینه شده اند که حدود ۸ درصد جمعیت شهرستان را شامل می شود.
وی با بیان اینکه واکسیناسیون کرونا طبق برنامه وزارت بهداشت جلو نرفته است، افزود: طی روزهای گذشته سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سینوفارم و کو برکت در این شهرستان به جامعه هدف یعنی بالای ۵۰ سال در روستاها و ۶۰ سال به بالا در شهرها تزریق شده است.
طیبزادگان گفت: تأخیر در ارسال واکسن، تجمع زیاد در محل تزریق و یا کمبود واکسن نسبت به جمعیت نامنویسی شده در سامانه باعث بروز مشکلات و نارضایتیهایی در بین مردم شده است.
فرماندار کهگیلویه هم در این جلسه گفت: وضعیت شیوع ویروس کرونا سیر صعودی دارد و زنگ خطر این بیماری در این شهرستان نواخته شده است.
دارا کریمی نژاد با بیان اینکه برای بستری و درمان بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان امام خمینی دهدشت با کمبود تجهیزات مواجه هستیم افزود: امکانات و تجهیزات موجود در این بیمارستان جوابگو نیست و لازم است فراتر از شهرستان برای رفع مشکلات تدبیری اندیشیده شود. کریمی نژاد با بیان اینکه از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی انتظار داریم در این زمینه همکاری بیشتری با بیمارستان دهدشت داشته باشد، اضافه کرد: برای پیگیری مشکلات این بیمارستان نیاز است که ریاست دانشگاه شخصا از بیمارستان بازدید و برای رفع مشکلات پیشرو چاره اندیشی کند. فرماندار شهرستان کهگیلویه با بیان اینکه امکان سرمایشی تنها بیمارستان سه شهرستان جوابگوی نیاز بیماران نیست ادامه داد: وضعیت سیستم سرمایشی بیمارستان امام خمینی دهدشت به گونه ای است که هم بیماران و نیروهای درمان را کلافه کرده است و تحمل گرما برای بیماران کرونایی که خود در تب بیماری میسوزند طاقت فرسا است.