نخستین آزمایشگاه میکرو - نانو حباب کشور در دانشگاه صنعتی اصفهان راه اندازی شد.
دکتر احمدرضا زمانی در توضیح روشهای مختلف استفاده شده در تولید میکرو- نانو حباب در این آزمایشگاه گفت: یکی از مهمترین روشهای متداول تولید نانو حباب از طریق پمپ ورتکس دوفازی است.
وی به طراحی این تجهیزات در چهار ظرفیت مختلف اشاره کرد و افزود: محدوده قطر حبابهای تولیدی در این آزمایشگاه در این پایلوتها قابل تنظیم بوده و بر اساس گواهی DLS حبابهای ریز مقیاس در محدوده کمتر از ۲۰۰ نانومتر تولید میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان انتقال سیالات دو فازی، انتقال سیال در نزدیکی نقطه بخار اشباع، پدیدهی اختلاط و همگن سازی دو سیال را از دیگر خدمات این آزمایشگاه عنوان کرد و گفت: این آزمایشگاه با نشانی اینترنتی https://centlab.iut.ac.ir/fa/lab/۱۹۸۷ آماده انجام آزمونهای مختلف در کاربرد میکرو- نانو حباب ها، آزمونهای لازم بر روی پسابهای صنعتی و همچنین تولید "آب سفید" است.
این آزمایشگاه با مشارکت شرکت رویشی دانش بنیان "دانتک" در مرکز نوآوری وتجاری سازی فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان طراحی و راه اندازی شد.
این واحد فناور با ایده محوری استفاده از تولید انبوه حبابهای ریز در مقیاس صنعتی، به صنایع مختلف از جمله نفت وگاز، پتروشیمی، صنایع غذایی، کشاورزی، معدن، فرآیند و مهندسی شیمی، نساجی، و شیلات خدمات فنی و تخصصی ارائه میکند.