دستگاه برق همراه در دانشگاه آزاد اسلامی لنجان ساخته شد.
سیدمسعود داودی با تأکید بر حمایت از تولیدکنندگان و نخبگان افزود: اجرای طرح پویش اشتغال همزمان با تحصیل میتواند به مهارتافزایی دانشجویان کمک کند و تحولی در آموزش عالی و ایجاد اشتغال فراهم آورد.
وی گفت: واحد لنجان که از منتخبان و الگوهای مجری طرح پویش است، با نیروهای مستعدی ازجمله مهرداد عابدینی میتواند در قالب این طرح نیروهای ماهرتری برای صنعت و بنگاههای اقتصادی تربیت کند.
کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان سازنده دستگاه برق همراه هم گفت: دستگاه برق اضطراری را میتوان با استفاده از برق شهر یا پنلهای خورشیدی شارژ و در مواقع نیاز بسته به نوع مصرف در مدت زمانهای دو الی پنج ساعت از خروجی برق ۲۲۰ ولتی آن استفاده کرد.
مهرداد عابدینی ، این دستگاه را بسته به نیاز مصرفکننده در مدلهای ۳۰۰ وات تا ۳ هزار وات تولید و قابل عرضه دانست و افزود: در این مجموعه از یک باطری پرقدرت از نوع اسید سرب استفاده شده که قابلیت حمل و نقل و ماندگاری شارژ را فراهم میکند.
کارمند واحد لنجان با اشاره به استفاده آسان استادان و دانشجویان از این برق همراه افزود: همه افرادی که از مودم اینترنت خانگی، تبلت، گوشی و لپتاپ استفاده میکنند، میتوانند از دستگاه برق اضطراری در زمان افت مصرف و همچنین در زمان پیک مصرف استفاده بهینه کنند.