قیمت نان در شهرستانهای پاکدشت، ورامین، قرچک و پیشوا، میانگین ۵۰ درصد گرانتر شد.
رئیس اتحادیه نانوایان شهرستان پاکدشت در مصاحبه با خبرگزاری صدا وسیمای استان تهران گفت: پس از برگزاری نشست مشترک روز گذشتهی مسئولان شهرستانهای جنوب شرق استان تهران در پاکدشت برای تعیین قیمت نان، امروز کارگروه آرد و نان در پاکدشت تشکیل شد.
وی از میزان افزایش قیمت نان در پاکدشت گلایه کرد وافزود: در حالی که تقریبا تمام هزینهها در شهرستانهای استان تهران، از جمله پاکدشت با شهر تهران برابر است، چرا باید قیمت نان از نرخ تهران پائینتر تعیین شود؟
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص علت کیفیت پائین نان در پاکدشت گفت: با توجه به عدم تناسب قیمتها با هزینه ها، نانوایان برای جبران این هزینهها علی رغم میل باطنی مجبور میشوند کیفیت نان را کاهش دهند یا اقدام به کم فروشی کنند.
رئیس اتحادیه نانوایان پاکدشت گفت: اگر قیمت نان متناسب با نرخ وصوب در تهران عرضه میشد، من تا ابتدای سال آینده کیفیت بالای نان در این شهرستان را تضمین میکردم.
محمودی یکی از مهمترین علل کیفیت پائین نان در شهرستانها را کیفیت پائین آرد عنوان کرد و افزود: در شهر تهران نانوا از بین ۴۰ شرکت میتواند آرد مورد نیاز خود را تامین کند، اما در پاکدشت تعداد محدودی شرکت با تجهیزات قدیمی آرد مورد نیاز نانواییها را تولید و تامین میکنند.
محمودی افزود: در حالی بعد از گذشت حدود ۲ سال قیمت نان افزایش حدود ۵۰ درصدی داشته که در این مدت هزینههای تولید نان حدود ۳ برابر افزایش یافته است.