با تزریق واکسن "کوو ایران برکت" به فرمانده سپاه حضرت قمر بنیهاشم (ع) واکسیناسیون رسمی این واکسن در چهارمحال و بختیاری آغاز شد.
پیش از این واکسیناسیون کرونا توسط واکسنهای خارجی در چهارمحال و بختیاری انجام میشد که با ورود واکسن برکت این فرایند سرعت خواهد گرفت.
فرمانده سپاه حضرت قمر بنیهاشم (ع) در آیین آغاز واکسیناسیون "کوو ایران برکت" در چهارمحال و بختیاری؛ گفت: این استان در اجرای طرح سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی موفقیتهای بیشماری کسب کرد.
علیمحمد اکبری افزود: به مدد و دانش بالای دانشمندان کشور، ایران همچون چند کشور دیگر صاحب واکسن کرونا شده است و اولین کسی که واکسن کرونا را تزریق کرد رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران بود.
وی با اشاره به اینکه سپاه حضرت قمر بنی هاشم (ع) از ابتدای شیوع بیماری کرونا همچون سربازی در اختیار مجموعه بهداشت و درمان بوده است گفت: هماینک نیز با توافقی که صورت گرفت مقرر شد ۶ مرکز تجمیعی با استفاده از ظرفیت بسیج جامعه پزشکی و معاونت بهداشت و درمان سپاه استان تشکیل شود.
وی با تاکید بر اینکه سپاه همواره در همه عرصهها همچون سیل، زلزله، اعطای کمکهای مؤمنانه به اقشار کم درآمد و آسیب دیده و... در میدانها حضور داشته است، گفت: امروز نیز این ضرورت وجود داشت تا همچون پوشش تزریق واکسن فلج اطفال در بحث واکسن کرونا از ظرفیت سپاه و بسیج استفاده شود.
در این آیین رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد هم گفت: در روند مدیریت بیماری کرونا فراز و نشیبهای بسیاری وجود داشت.
مجید شیرانی افزود: یکی از نقاط قوت و تصمیمات خوبی که در عرصه مقابله با بیماری کرونا گرفته شد این بود که ایران خود تولیدکننده واکسن باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: چشم دوختن به واکسن خارجی آن هم در شرایطی که این کشورها دشمنیهای بسیاری با ایران دارند میتواند مشکلات فراوانی برای کشور فراهم کند.
شیرانی افزود: آنچه غیرقابل باور مینمود وجود توان راهاندازی سیستم تولید واکسن در کشور بود، اما توان بالقوه جمهوری اسلامی ایران تا جایی پیش رفت که خط تولید واکسن با قابلیت تولید انبوه را نیز راهاندازی کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکردگفت: واکسن کوو ایران برکت جزو کم عارضهترین واکسنهای جهان است که اثر وسیعی بر روی گونههای مختلف کووید-۱۹ گذاشته و آنتی بادی مناسبی ایجاد میکند.