معاون امور فرهنگی کمیته امداد از ارائه خدمات مشاوره ازدواج به ۲۲۲ هزار نفر از مددجویان در سال ۹۹ خبر داد.
وی افزود: ارائه آموزشهای خانواده، سبک زندگی اسلامی-ایرانی، ویژگیهای همسر ایدهآل، انتخاب صحیح و آشنایی با ملاک و معیارهای همسرگزینی از جمله آموزشهای ارائه شده در این قالب است.
معاون امور فرهنگی کمیته امداد با بیان اینکه ۱۳۰۰ مشاور برای ارائه آموزشهای ازدواج با این نهاد همکاری دارند، ادامه داد: ۳۰۰ نفر از این افراد در قالب نیروهای سازمانی کمیته امداد و بقیه در قالب مراکز مشاوره طرف قرارداد با این نهاد همکاری دارند.
جعفری گفت: در سال ۹۹ حدود ۵۸ هزار نفر از جوانان در آستانه ازدواج از جامعه هدف کمیته امداد از آموزشهای پیش از ازدواج برخوردار شدند.
وی با تاکید بر اینکه زوجهای جوان گروه دوم مخاطبان آموزشهای مشاوره را تشکیل میدهند، خاطرنشان کرد: برای این گروه از مخاطبان نیز آموزش مهارتهای زندگی، ارتباط صحیح زوجین و مبانی تحکمی خانواده ارائه میشود.
معاون امور فرهنگی کمیته امداد، آموزش سازگاری و گفتگوی سازنده برای رفع تعارضات را از محورهای مشاوره برای زوجین دانست و اضافه کرد: سال گذشته بیش از ۲۷ هزار نفر از مددجویان از خدمات مشاوره ویژه زوجهای جوان بهرهمند شدند.
جعفری، زنان سرپرست خانوار را از دیگر اقشار جامعه هدف برنامههای مشاوره ازدواج اعلام کرد و افزود: فرهنگ سازی ازدواج مجدد و زدودن برداشت غیرواقعی از طلاق، از جمله آموزشهای مهارتهای زندگی مجدد برای زنان سرپرست خانوار است.
وی با تشریح طرح «دوباره زندگی» برای زنان سرپرست خانواده تاکید کرد: در این طرح تلاش میشود در زوجین در آستانه طلاق یا کسانی که از همسر خود جدا شدهاند، با کمک معتمدین خانوادگی به زندگی خود برگردند.
معاون امور فرهنگی کمیته امداد با بیان اینکه برنامههای مشاوره ازدواج این نهاد در چارچوب سیاستهای کلی خانواده ابلاغی مقام معظم رهبری انجام میشود، ادامه داد: ارائه تسهیلات اشتغال و خودکفایی به همسران مددجویان کمیته امداد نیز در راستای ترویج ازدواج در جامعه هدف صورت میگیرد.