به مناسبت عید قربان ۲۰ ایستگاه بهداشتی ذبح شرعی در مناطق شهر اصفهان راهاندازی و آماده خدمات رسانی به شهروندان است.
علیرضا ادیبان افزود: در روز عید قربان ۴۴ دامپزشک، ۴۴ ناظر شرعی و ۷۵ بازرس بهداشتی برای ذبح و نظارت بر بهداشت گوشت فعالیت خواهند کرد.
وی گفت: کشتارگاههای دام در استان اصفهان در روز عید قربان از ساعت ۷ تا ۱۳ به صورت رایگان به شهروندان خدمات ارائه میکنند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان افزود: مردم گوشت حیوان ذبح شده را پیش از استفاده حداقل ۲۴ ساعت و آلایش خوراکی (جگر) را به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری کنند تا از سلامت کامل گوشت اطمینان کنند.
ادیبان گفت: کشتار دام در معابر عمومی باعث آلودگی محیطی، انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان، تب مالت، تب کریمه کونگو و سیاه زخم میشود.