رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه پیگیریهای مجلس برای ساماندهی شرایط معلمان سبب شد دولت در ماه پایانی لایحه رتبه بندی معلمان را ارائه کند، گفت: این لایحه اشکال بار مالی داشته است و پس از رفع آن، مسیر قانونی تصویب لایحه در مجلس طی میشود.
وی اظهار داشت: باید آییننامه داخلی مجلس رعایت شود، در زمانی که دولت لایحه میدهد باید بار مالی آن کاملاً روشن باشد.
رئیس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: مردم و مخصوصا معلمین میدانند که مجلس از روز اول پیگیر رتبهبندی معلمان بوده است و این پیگیریها دولت را وادار کرد در ماه آخر لایحه بدهد. اجازه دهیم بررسی این لایحه در کمیسیون مسیر قانونی را طی کند.
پیش از این محمد وحیدی نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، جاجرم، گرمه، راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی در این باره گفت: لایحه رتبه بندی معلمان از سوی کمیسیون آموزش در نوبت بارگذاری مجلس شورای اسلامی است و این روزها شایعات زیادی در سطح کشور انجام شد و شیطنتهایی در موضوع اینکه جمعی از نمایندگان را به عنوان مخالف این لایحه در سطح فضای مجازی عنوان کردند.
وی افزود: باید به این موضوع خاتمه داده شود چرا که نمایندگان با قاطعیت در زمان تصویب لایحه رتبهبندی با رأی بسیار بالا ۲۳۰ رأی از ۲۳۸ نفر حاضر در صحن، حمایت خود را از لایحه رتبهبندی معلمان اعلام کردند، ولی متأسفانه در فضای مجازی جمع کثیری از نمایندگان را به ناحق به عنوان مخالف اعلام کردند.
وحیدی ادامه داد: نظر اکثر نمایندگان این بود که هیأت رئیسه محترم به موقع دستور دهند و پس از دو شوری بودن این لایحه که از کمیسیون هم برگشته در صحن مجلس بارگذاری شود.
با این حال مهرداد ویس کرمی در نشست علنی درباره بررسی لایحه رتبه بندی در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: با اطلاعی که من دارم، باید خدمت فرهنگیان عرض کنم که احدی از نمایندگان مجلس به ویژه اعضای کمیسیون آموزش با لایحه رتبه بندی که به بهبود معیشت معلمان میانجامد مخالفتی ندارند.
نماینده مردم خرمآباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هرگونه بحثی که هر یک از نمایندگان را متهم به مخالفت با این لایحه میکند، توطئه و تخریب است.
عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس افزود: از پلیس فتا میخواهیم جلوی افراد اغتشاشگر را بگیرد در حال حاضر مسئله اصلی در کمیسیون آموزش در حوزه کارشناسی است و کار باید به نحوی انجام شود تا این لایحه در شورای نگهبان به تصویب برسد و قابلیت اجرا نیز داشته باشد.
علیرضا منادی سفیدان رئیس کمسیون آموزش هم در نشست علنی امروز در رابطه برخی مسائل مطرح شده نسبت به لایحه رتبه بندی معلمان گفت: موضوع رتبه بندی در کمیسیون تصویب شده و اینکه میگویند آقای قالیباف با این موضوع مخالفت است، اینطور نیست، بلکه ایشان مدافع این امر است.
وی افزود: ما عدد ۶۱ هزار میلیارد ریال را برای این لایحه در کمیسیون در نظر گرفته ایم که سازمان برنامه و بودجه، نامهای زده مبنی بر اینکه این عدد جزو ۲ بند (و) ۲۰ هزار میلیارد ریال است؛ در واقع برای رسیدن به هدف رتبه بندی با مشکل مواجه شده است.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس یازدهم اظهار کرد: درخصوص بارگذاری این لایحه، هیات رئیسه خلاف آیین نامه عمل کرده است، اما توضیحات ارائه شده تا حدودی کمیسیون را قانع کرده است.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان تاکید دارند مصوبه کمیسیون اجرایی شود و اینکه هیات رئیسه بخواهد نظر کمیسیون را تغییر دهد، با آن موافق نیستیم؛ امروز قرار است جلسهای برگزار شود تا این موضوع نهایی شود. علی رغم اینکه از هیات رئیسه گلایهمند هستیم، باید عنوان کرد که ایراد گرفته شده غیروارد نیست و باید تلاش کنیم آن مسئله حل شود.
با این تفکر و شیوه عملکرد ، بایدم که امر آموزش و پرورش نسل آینده به این حال و روز بیا فته!!! آقایون صاحب منصب فکر میکنن با مدارس انتفاعی خیلی پولی میتونن بچه هاشونو از دیگران جدا کنند و عین خیالشونم نباشه که مثلا تو عمده مدارس که انتفاعی نیستند چی میگذره؟!!
یعنی این بچه ها تو فضای عمومی جامعه با بقیه بچه ها برخورد نمیکنند؟! اونجا هم جای خاصی براشون تدارک دیدند؟!! گرچه که بچه های مدارس عادی از اونا خیلی بهترن خدایی،چه در سواد و رفتار وچه رشد چند جانبه...